≫ 

Haos u celom Beogradu - kilometarske kolone na auto-putu, kolaps kod Bubanj potoka

Ovog petka veliki zastoji su na autoputu u pravcu ka Nišu, a gužve na glavnim gradskim saobraćajnicama nisu izostale ni danas

  • 29

Kolaps koji je juče napravio haos u celom Beogradu, danas je nešto manjeg intenziteta, imajući u vidu da je početak vikenda, i da Beograđani upravo sada oko 17 časova kreću kućama, a neki odlaze i van grada.

Najveća gužva u istoriji Beograda: Sirene odzvanjale gradom, vozači samo što se nisu potukli! Pakao bio na Autokomandi, Sajmu i Mostu na Adi! (FOTO) (VIDEO)

Sasvim očekivano velike gužve su na autoputu ka Nišu, kolona automobila duga je nekoliko kilometara, pa ni sat vremena nije dovoljno da se stigne do naplatne rampe u Vrčinu.

Printksin: naxi.rs

Razlog što se potez od sedam-osam kilometara, između Bubanj potoka i Vrčina prelazi i duže od pola sata su radovi koji se obavljaju na kolovozu, a koji će prema najavama nadležnih trajati do kraja oktobra.

Printksin: naxi.rs

- Radovi su od petlje Bubanj potok do petlje Vrčin. U toku izvođenja ove faze radova, do utorka 24. oktobra, u periodu od 7.00 do 17.00, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna (brza) i vozna (srednja) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati samo zaustavnom - saopštili su iz "Puteva Srbije".

Printksin: naxi.rs

Iz Beogradskog taksija, kažu da su zastoji manji ovog petka, kao i da je velika gužva bila na Trošarini, zbog mafijaškog obračuna na Voždovcu, ali da su u ostatku grada,

Printksin: naxi.rs

Svakodnevnih gužvi ima i u Kneza Miloša, Bulevaru Mihajla Pupina, Takovskoj, Bulevaru oslobođenja, Nemanjinoj, kompletnom prostoru oko Slavije, na Autokomandi, u Bulevaru vojvode Mišića, Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića...

Pogledajte kako su izgledale jučerašnje gužve u gradu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milomir

    20. oktobar 2017 | 18:01

    Opet krenuli seljaci odakle su dosli pa prave guzvu.

  • Srki

    20. oktobar 2017 | 17:55

    A sto tramvaji stoje u Bulevaru kod Cvetkovepijace?

  • Mare

    20. oktobar 2017 | 19:56

    Ljudi preteruju sa kolima. Moze se negde I autobusom, vozom, taksijem, biciklom ili peske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA