"NEĆU DA IZDAM": Likom Ratka Mladića tokom noći oblepljen Beograd (FOTO)

Na plakatu je logo Otadžbinskog pokreta "Obraz"

  • 25

Beograd je jutros na više lokacija u centru grada, ali i prigradskim naseljima osvanuo oblepljen plakatima s likom generala Ratka Mladića kome je u Haškom tribunalu izrečena kazna doživotnog zatvora.

MLADIĆ NIJE SRBIJA! Da li je presuda Ratku naša nova omča? Hoće li nas opet tužiti za GENOCID?

Na plakatu se vidi Mladić sa rukom dignutom u vojnički pozdrav ispod kojeg piše "Neću da izdam", a iza čitave akcije podrke stoje članovi Otadžbinskog pokreta "Obraz".

Telegraf na ulicama Beograda nakon presude Ratku Mladiću (VIDEO)

Foto: obraz.rs

Inače, to je urađeno uoči posete predstavnika Predsedništva BiH Beogradu, u okviru koje će se sastati sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

Sudsko veće Haškog tribunala osudilo je ratnog komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića na kaznu doživotnog zatvora. Reč je o prvostepenoj presudi, na koju će moći da se žali i haško tužilaštvo i Mladićeva odbrana.

Foto: obraz.rs

Mladića je optužnica teretila za ratne zločine počinjene na teritoriji Bosne i Hercegovine tokom 1992. do 1995. godine, uključujući genocid.

Mladić je uhapšen 26. maja 2011. godine, nakon 12 godina skrivanja u okolini Lazareva, a Hagu je izručen 31. maja iste godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rilex

    6. decembar 2017 | 12:46

    Tadic, Sutanovac i ekipa su ga debelo izdali (prodali)

  • dragon Republika Srpska

    6. decembar 2017 | 13:36

    Naš general nije kriv ni za šta,branio je naš narod ,sve mu je podmetnuto i nasjeo je na belosvjetske kurve.živio nam sto godina uprkos dušmanima.

  • Djoko

    6. decembar 2017 | 12:06

    Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA