≫ 

Puno smeha u beogradskom amfiteatru, dok su mališani učili najvažniju lekciju (FOTO)

Predstava koja je prvi put održana 14. novembra na istom mestu, započeta je edukativnim govorom

  • 0

Zahvaljujući objedinjenoj edukativnoj predstavi, koju je organizovalo JP "Gradsko stambeno", mališani u Beogradu danas su u Pionirskom gradu imali priliku da nauče koliko je bitno da se kulturno, i bezbedno ponašaju u stambenim zgradama, kako bi glavni grad naše zemlje bio još bolji i lepši.

PREDIVNO: Održana predstava JP "Gradsko stambeno" za mališane, naučili su važnu lekciju

Ovo preduzeće za cilj ima, da na zabavan i interaktivan način, nauči najmlađe članove našeg društva, koliko je zapravo bitno da se prema zajedničkim delovima stambenih zgrada odnose kao prema svom stanu.

Amfiteatrom u Pionirskom gradu odzvanjao je dečiji smeh, dok su mališani učili da treba da se trude da Beograd učine lepšim i boljim mestom za život, a da to za početak mogu da urade tako što će brinuti o zgradi u kojoj stanuju.

Predstava koja je prvi put održana 14. novembra na istom mestu, započeta je edukativnim govorom.

- Ova predstava obuhvata više segmenata poslovanja JP "Gradsko stambeno" sa ciljem da deci kroz igru, pokažemo kakvo je to bezbedno, kulturno i pravilno ponašanje u stambenim zgradama - kazali su iz JP "Gradsko stambeno".

Foto: Promo

Mališane treba podsećati da lift nije igračka, i da to prevozno sredstvo može biti opasno, ako se ne koristi kako treba.

- Povod zašto smo organizovali ovu predstavu je zaista lep, a to je desetogodišnjica od naše prve predstave "Lift nije igračka" koju smo i započeli sa ciljem da mališane učimo kroz glumu, igru i kviz, i da na taj način ukažemo na sve potencijalne opasnosti prilikom korišćenja lifta. Ponosni smo na činjenicu da smo ostvarili saradnju sa više od 100 osnovnih škola i da smo edukovali više od 20 hiljada učenika širom Beograda - istakli su iz ovog preduzeća.

Nakon toga je na scenu stupio super heroj Stanko koji je atmosferu u amfiteatru doveo do usijanja, a mališani su iz minuta u minut postajali bogatiji znanjem koje će prenositi drugarima koji nisu bili tu, pa čak i odraslima koji često zaborave da brinući o stambenoj zgradi, zapravo brinu o Beogradu.

- Mi iz preduzeća JP "Gradsko stambeno" vodimo računa na koji način ćemo pristupati mališanima kako bi što bolje zapamtili ono što mi želimo da ih naučimo. Na ovakav interaktivan i zabavan način oni najlakše zapamte kako da se bezbedno i kulturno ponašaju u stambenim zgradama, a još je bitnije što oni svoje znanje posle dalje prenose drugarima, roditeljima, bakama i dekama, i tako se stvara lančani efekat što mi i želimo - izjavili su za Telegraf.rs iz JP "Gradsko stambeno".

Foto: Promo

Heroj Stanko sa drugim učesnicima predstave, nagradio je najmlađe građane, ne samo znanjem koje će im pomoći da budu bezbedni, već i pravim poklonima koje JP "Gradsko stambeno" dodeljuje mališanima na svakoj predstavi.

- Mi se takođe trudimo da decu stimulišemo tako što im dajemo i poklone, i tako što im omogućavamo da se malo nadmeću sa super herojem Stankom. Trudimo se da ulažemo i vreme i sredstava da edukujemo i nagrađujemo mališane, sa ciljem da pokažemo da zajedno svi možemo da učinimo da Beograd bude ne samo bezbedniji, nego i lepši i bolji grad, jer to je grad svih nas. Trudićemo se da organizujemo što više akcija kako bi pokazali da su nam je bezbednost dece prioritet poslovanja. Nastavićemo, kako sa ovom, tako i sa drugim akcijama - istakli su za Telegraf.rs iz JP "Gradsko stambeno".

Dovoljno je da svi učinimo mali napor kako bi glavni grad naše zemlje sijao punim sjajem. Potrudimo se svi da Beograd izgleda kako zaslužuje!

Daljinac

(I.Vlajković - i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA