≫ 

Detalji drame u Delta sitiju: Neko je pozvao policiju na 192 i najavio krvavi scenario za večeras

Tržni centar je pun policije, na licu mesta su pripadnici antidiverzantske jedinice sa psima

  • 41

Večeras je hitno evakuisan Tržni centar Delta city. Kako Telegraf.rs saznaje reč je anonimnoj dojavi bombe koja je stigla sa neke od telefonskih govornica. Kako saznajemo, preko sistema 192 dobili su ananonimnu dojavu da će večeras biti izvršen napad na ovaj tržni centar, i da su odmah po pozivu na lice mesta upućene kontradiverzione ekipe.

(LIVESTREAM) Pratite uživo evakuaciju Delta sitija u Beogradu (VIDEO)

Foto: Telegraf

Naši reporteri koji se nalaze ispred broja 16 u Ulici Jurija Gagrina, javljaju da je tržni centar pun policije, kao i da su prisutni pripadnici antidiverzantske jedinice sa psima.

Foto: Telegraf

Tu je i Hitna pomoć, u toku je pretraga tržnog centra i potraga za potencijalnom eksplozivnom napravom.

Do sada su samo proverene garaže, ali više nisu svi ulazi obezbeđeni.

Prema zadnjim informacijama naše ekipe koja se nalazi na licu mesta navodno je reč o lažnoj dojavi bombe, ljudi se lagano vraćaju u Tržni centar po svoje stvari i automobile.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    12. decembar 2017 | 20:49

    Vi koji mislite da je bila prava bomba,da li ste realni?Koliko puta su javili u skolama i palati pravde da je bomba?da li stvarno mislite da ce osoba koja je postavila bombu to da javi?!Da li je u Nici javio covek da ce da ih gazi kamionom?Smesni ste.. Policija mora da reaguje,ali i oni znaju da je to lazna dojava...nekom iskomplexiranom majmunu se nesto nije svidelo u delti,pa ajde da javi da je bomba...Svet je pun ludaka bez dijagnoze

  • Fantom

    12. decembar 2017 | 20:26

    Nece zvati taj koji bude postavio nesto. Ima da letimo kao kokice. Kakav krvav scenario, deca se igrala malo da vide koliko je azurna nasa policija. Jedino, ne znaju, da iako bi puklo nesto ovi sto razgledaju bi bili negde kod bloka 70. Sta ti je Srbin, mora da vidi sta se desava. Moj deda je ziveo 105 godina, znate zasto?! samo zato sto je gledao svoja posla!

  • Veki

    12. decembar 2017 | 18:59

    A bolje da je laž. Idioti se igraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA