BEOGRADSKI KRALJ PARKIRANJA: Pogledajte koliko milimetara je potrebno da se uglavi auto na nemoguće mesto (FOTO) (VIDEO)

Čini se da na ulicama glavnog grada nema mesta za vozače koji nisu u najmanju ruku profesionalci

  • 9

Parkiranje automobila u Beogradu svakim danom postaje sve stresnije, jer mesta ima sve manje pa "potraga" nekada zna da traje po pola sata. A, onda posle toliko lutanja, vozači često naiđu na mesto na koje teško da mogu da stanu. E, tada počinje magija - kao u slučaju vozača koji je svog ljubimca uspeo da parkira na milimetar od drveta.

Beogradski vozači imaju novu strategiju, zove se "udri svom silinom i beži": Ovaj prizor je šokirao pola grada (FOTO)

Čini se da na ulicama glavnog grada nema mesta za vozače koji nisu u najmanju ruku profesionalci, jer sa manjim znanjem vožnje auto nećete moći da parkirate.

Vozač Honde je bukvalno iskoristio svaki milimetar malog prostora koji je imao kako bi auto ostavio na propisno obeleženom parking mestu. Posebno je zanimljivo što se pored njega nalaze kola koja po dimenzijama nisu velika.

Da se umesto Juga našao drugi auto, na parkingu koji je namenjen za dva automobila, mogao bi da stane samo jedan, kao i da je vozač većeg četvorotočkaša bio manje iskusan.

Foto: Telegraf now

"Uglaviti" auto toliko blizu drveta je umetnost, kao što i ova slika govori više od hiljadu reči. A, posebno je zanimljivo što pored svega toga vozač nije mogao da izađe iz kola drugačije, sem kroz vrata suvozača.

Foto: Printskrin

Ali, ovakvo parkiranje je "lakše" od paralelnog, za koje samo po sebi treba iskustva, strpljenja i znanja, na onim mestima gde ima dovoljno prostora. Ali, za svaku pohvalu jeste kad kola uparkirate tamo gde "jedva stane i kutija za šibice".

Pored toga što Beograđani moraju da imaju zavidno vozačko iskustvo, kako bi se parkirali, čini se da moraju da imaju i dobro opremljena kola, jer teško da bi vozač čiji auto ne poseduje servo mogao da izvede ovo što je uspeo čovek čiji se auto nalazi na slici ispod.

Foto: Printskrin

Video-snimak genijalnog parkiranja pogledajte ispod:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. decembar 2017 | 14:59

    Auto ima senzore kamere displej unutra ,a dajte mu ladu staru ,iscuko bi je ko kantu...

  • Zigi

    22. decembar 2017 | 14:33

    Ja pre mislim da ima senzore za parkiranje.

  • Tatjana Deutschland

    22. decembar 2017 | 14:22

    Nemaju ljudi mozga,niti kulture.Nema reda,zakona.Svako radi sta hoce.Strašno šta se dešava u jednom nazovi"evropskom gradu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA