Hiljadu mališana pevalo sa Mari Mari i Ivanom Peters: Novogodišnji koncert u Šumicama s mladom zvezdom Nevenom Božović (FOTO)

Oko hiljadu mališana koji su došli sa roditeljima, bakama i dekama ispunilo je sportsku salu, družilo se uz najlepše dečije pesme i muzičke interaktivne igre sa horom Mari Mari i specijalnim gošćama Ivanom Peters i mladom zvezdom Nevenom Božović

  • 0

Gradska opština Voždovac i Muzička radionica Mari Mari obradovali su danas mališane Voždovca Novogodišnjim interaktivnim koncertom koji je održan u Sportskom centru "Šumice".

Zagrljeni i nasmejani: Adil i Džejeva ćerka posle 4 godine prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Foto: Gradska opština Voždovac

Oko hiljadu mališana koji su došli sa roditeljima, bakama i dekama ispunilo je sportsku salu, družilo se uz najlepše dečije pesme i muzičke interaktivne igre sa horom Mari Mari i specijalnim gošćama Ivanom Peters i mladom zvezdom Nevenom Božović.

Foto: Gradska opština Voždovac

Deca su svaku pesmu pevala zajedno sa svojim omiljenim pevačicama, a divnoj atmosferi doprinelo je spontano interaktivno igranje dece na tribinama i koreografija koju su izvodili prateći dešavanja na sceni.

Foto: Gradska opština Voždovac

Ovo je druga godina da opština Voždovac organizuje novogodišnji interaktivni koncert za decu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA