Novogodišnje druženje sa Jadrankom Jovanović u Kući kralja Petra Prvog (FOTO)

Pored velikog broja građana događaju su prisustvovali prijatelji opštine i predstavnici institucija sa kojima Opština Savski venac sarađuje

  • 0

U susret praznicima Gradska opština Savski venac priredila je za svoje građane novogodišnje druženje u Kući kralja Petra Prvog, uz specijalnog gosta Jadranku Jovanović.

Pored velikog broja građana događaju su prisustvovali prijatelji opštine i predstavnici institucija sa kojima Opština Savski venac sarađuje.

Irena Vujović je poželela prisutnima srećnu i uspešnu novu godinu i najavila slična druženja i sledeće godine.

- Hvala vam što ste došli u ovolikom broju na novogodišnji koktel u Kuću kralja Petra Prvog. Iza nas je jedna uspešna godina, a trudićemo se da i tokom sledeće radimo još bolje za sve naše građane. Velika mi je čast što je večeras ovde sa nama jedna divna dama, poznata operska diva i pre svega naša sugrađanka Jadranka Jovanović – rekla je Vujovićeva.

Foto: Promo

Uz hor "Kraljice Marije", operska diva Jadranka Jovanović otpevala je nekoliko pesama, a moderator Nina Mudrinić je tokom večeri vodila publiku kroz najznačajnije trenutke njene karijere, otkrivši da je Jadranka Jovanović održala preko 2000 koncerata, dobila najznačajnije srpske i evropske nagrade, snimila trajne snimke, sarađivala sa velikanima kao što su pevač Plasido Domingo, dirigent Klaudio Abado, a koncerte je održala u Karnegi holu, milanskoj Skali, teatru Liceo, Operi u Torontu i na mnogim drugim mestima u svetu i kod nas.

Foto: Promo

Novogodišnjem koktelu prisustvovala je i gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić, koja je pohvalila rad Opštine Savski venac.

- Uživala sam večeras u raskošnom glasu i talentu naše poznate operske dive Jadranke Jovanović, a posebno bih izvojila uspehe koje je postigla ustanova u kojoj se nalazimo - Kuća kralja Petra, koja je ove godine i potpuno rekonstruisana, a u kojoj građani i publika mogu tokom čitave godine da posećuju brojne događaje od izložbi, koncerata, različitih radionica – istakla je gradska sekretarka.

Foto: Promo

Za kraj večeri Jadranka Jovanović je potpisivala svoj CD i poklanjala posetiocima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA