Potpuno novogodišnje ludilo u Beogradu: Sve stoji, aplikacije crvene, totalni kolaps u saobraćaju

"Danas su gužve svuda, praktično je "Sudnji dan", poslednji radni dan ove godine je i možete i sami da zamislite kakvo je stanje u saobraćaju u popodnevnim časovima. Koja god lokacija da vam padne na pamet - gužva je", poručuju taksisti

  • 4

Kako je ranije najavljivano, prednovogodišnje ludilo, koje u prestonici traje i duže od nedelju dana, trebalo bi danas i sutra da dostigne - vrhunac! Na ulicama, pešačkim zonama, tržnim centrima, supermarketima, autobuskim stanicama i izlazima iz grada. Upravo takvo stanje na terenu potvrdili su nam i taksisti.

Vozači u Beogradu, ovo morate da znate: Moćna opcija na telefonu sa kojom ćete IZBEĆI GUŽVE I HAOS na ulicama (FOTO)

- Na Pančevačkom mostu je apsolutni kolaps. Jedan autobus se pokvario u smeru ka Bulevaru despota Stefana i sve pratkično stoji. Gazela je takođe preotperećena u smeru ka centru - kažu u Beogradskom taksiju.

Iz "Žutog taksija" dodaju da je situacija gotovo alarmantna.

- Praktično je gužva u celom gradu - na mostovima, Autokomandi, u Takovskoj, u Kneza Miloša, kod Sajma, na Banovom brdu, svuda se mili i čeka. Nema zastoja ali se jako sporo ide gde god se okrenete - ističu u ovom taksi udruženju.

Foto: Telegraf

Razlog je očigledan, a gužve bi mogle da potraju i nekoliko sati.

- Em je petak, em poslednji radni dan u staroj godini, tako da očekujemo da gužve potraju sve do 21 sata. Najmanje - tvrde beogradski taksisti.

Velike gužve se očekuju ovog popodneva i na izlazima iz Beograda.

- Iz iskustva znamo da će najviše vozila biti danas popodne i sutra u prepodnevnim časovima. Tada će većina napustiti grad, a povratak očekujemo tek posle Božića - objasnili su iz Saobraćajne policije.

Prinskrin

Tržni centri su prethodnih dana bili puni, a prema najavama danas bi trebalo da budu krcati.

- Pred nama su dva udarna dana u godini, zato smo i produžili radno vreme do 23 sata. Očekujemo desetine i desetine hiljada posetilaca - objasnili su iz jednog od najvećih prestoničkih šoping molova, a duže radno vreme imaju skoro svi tržni centri u Beogradu.

Ništa manja gužva nije ni na Beogradskoj autobuskoj stanici. Već u jutarnjim časovima danas je bilo zakazano 112 vanrednih polazaka, a očekuje se da će ih biti još više tokom dana. Zavisno od interesovanja.

- Tradicionalno najviše vanrednih polazaka ima za zimske destinacija poput Zlatibora i Kopaonika, ali i za jug Srbije, Republiku Srpsku, Crnu Goru - kažu iz BAS-a.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    29. decembar 2017 | 17:08

    Nama u zdravstvu je kolaps al u stomaku...socijalu I krvavo zaradjenu platu nismo primili...Nek svetli Beograd.Ziveli ...

  • Ana

    29. decembar 2017 | 17:01

    Hvala Bogu ja sam kuci i uzivam u toplini doma. Sve sam poslove na vreme zavrsila. Hocu radosno u miru da ispratim poslednje dane ove godine koja mi je bila bas losa.

  • Krsi

    29. decembar 2017 | 16:55

    Em naravno mora da se menja ograda duz celog auto puta kroz grad..pritom se radi vec bar dva meseca...cccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA