≫ 

Beograđanke u suzama: Svi frizeri "rasprodati", nema nijednog slobodnog termina za 31. Žene frizure za Novu godinu zakazivale u septembru

Kad čuju da nema slobodnog termina, devojke preklinju i nude pare, samo da ne u 2018. godinu ne uđu neisfenirane

  • 12

Kad god su neki praznici i proslave, frizeri znaju da će biti navala. Nežniji pol tada želi da bude još lepši pa ne žali novca za friziranje i doterivanje. Tako je i pred ovaj doček. Neke dame su požurile još jesenas da zakažu friziranje, uplašene da bi mogle da ostanu bez termina.

Novi TREND farbanja kose iz Danske priziva sreću u vaš život ako izaberete neku od ovih BOJA! (FOTO)

U salonu u centru grada rekli su za Telegraf da poneki termin za sutra više ne može ni da se "iskopa". Najviše je onih mušterija koje su zakazivale početkom decembra, ali i onih koje su to uradile pre nekoliko meseci.

- U nedelju svi radimo ceo dan, bar 11 sati, a bar dva do tri puta, a možda čak i četiri puta je veći broj mušterija nego običnim danima. Dešava se da mušterije pitaju, kad čuju da nema termina, da li mogu da dođu ranije, ali nema kod nas ni ranije ni kasnije, to je što je... Gledamo da sve frizure, a to su uglavnom feniranja, završimo za pola sata. Kad čuju da nema slobodnog termina, neke devojke se i rasplaču, traže da plate više, samo da ih uglavimo - priča nam frizerka Ivona.

Printskrin: YouTube / WKYC Channel 3

Kako kaže Branka Vasić, koja sama radi u svom salonu u prigradskom naselju, subota kao da je poslednji dan u godini.

- Posla imam preko glave, a radim i sutra. Gledala sam da sve mušterije koje mogu dođu danas, jer sam htela da ih u nedelju ostane što manje. Prethodnih godina mi se dešavalo da radim do 22, 23 sata, 31. decembra. A ove godine sam rešila da malo smanjim rad poslednjeg dana stare godine -  priča ona.

Foto: pixabay.com

Prema tome, ukoliko na vreme niste rezervisali svoj termin u frizerskom salonu, verovatno ćete ostati bez frizure.

Zanimljivo je da kada završe smenu u kojoj sređuju dame za najluđu noć, frizerke više nemaju snage da srede sebe.

- Tako mi verovatno ostanemo jedine neisfenirane žene na dočeku Nove godine - kaže nam frizerka sa Vračara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA