Popović Ivković obišla dežurnu službu Uprave saobraćajne policije (FOTO)

Državna sekretarka je saobraćajcima poželela da, kao danas, nemaju nijednu saobraćajnu nesreću sa smrtnim posledicama

  • 4

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković obišla je pripadnike saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd i poželela im da tokom godine, kao što je to bio danas slučaj, nemaju nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim posledicama.

Kada bi vozači u kolima imali samo JEDNU STVAR, bilo bi mnogo manje nesreća, a sporovi bi se rešavali očas posla!

Foto: MUP

Popović Ivković je obišla dežurnu službu Uprave saobraćajne policije u Ljermontovoj ulici, gde je putem radio veze svim pripadnicima saobraćajne policije koji su danas radno angažovani čestitala Božić, zahvalila im se na predanom radu i poželela mirnu i uspešnu 2018. godinu.

Foto: MUP

Pored dežurne službe, državna sekretarka obišla je i patrole saobraćajne policije angažovane na kontroli saobraćaja na Slaviji, Autokomandi i naplatnoj stanici „Beograd“, kao i saobraćajce koji rade na specijalnim vozilima "presretačima".

Foto: MUP

- Ministarstvo unutrašnjih poslova izuzetno ceni efikasan rad pripadnika saobraćajne policije koji svakodnevno brinu o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i ulažu maksimalne napore kako bi se sačuvali ljudski životi - istakla je Popović Ivković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grale

    7. januar 2018 | 18:49

    Zašto ne obiđu urgentni centar.Žena već 25h čeka na prijem kod neurologa.

  • Lela

    7. januar 2018 | 19:04

    Ha ha ha ..." ozbiljna",ambiciozna Biljana!Tesko nama!

  • crni

    7. januar 2018 | 19:19

    Mogli bi i u Tirsovu ceka se po 5-6 sati a i niko nema privilegije cak je i zena sa detetom sa specijalnim potrebama cekala vise sati i odustala da bi se sestra pojavila i rekla da je to dete imalo MORBILE!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA