≫ 

Kontrolorka tražila putnici kartu u beogradskom autobusu, žena nakon toga pala na zemlju! Intervenisale policija i Hitna pomoć

Kako Telegraf.rs saznaje, radnica "Busplusa" je povredila kuk, a žali se i na bolove u leđima

  • 20

U jednom beogradskom autobusu došlo je do incidenta nakon sukoba putnice i kontrolorke. Žena stara oko 50-ak godina je otela kartu od kontrolorke koja je, kako Telegraf.rs saznaje, pala odmah nakon toga i zadobila povrede. 

Putnik pretukao kontrolora Busplusa na stajalištu

Naime, kontrolorka Busplusa je zatražila kartu od putnice, a odmah nakon toga usledio je haos!

Žena je dala kontrolorki mesečnu kartu koja nije validna. Putnica je zatim pokušala da uzme tu istu kartu od radnice "Busplusa", ali je došlo do koškanja i kontrolorka je pala na šipku koja se nalazila iza nje.

Kako Telegraf.rs saznaje, radnica "Busplusa" je povredila kuk, a žali se i na bolove u leđima.

- Sve se odigralo u autobusu na liniji 73, kada je došlo do koškanja između kontrolorke i putnice. Ovakvi slučajevi su česti, najmanje ih ima 6 dnevno - rekli su nam iz "Busplusa".

Intervenisale su policija i Hitna pomoć.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    11. januar 2018 | 14:42

    Kada presedam,nekad znam i po pola sata da cekam bus,karta istekne za to vreme ili u toku voznje,treba oni nama da placaju,busevi neredovni,raspadaju se,velike guzve i gle cuda u vreme spica kontrola ne ulazi u buseve

  • Bata

    11. januar 2018 | 14:38

    Neka prvo kupe sve autobuse sa klimom,neka ih redovno odrzavaju da budu uredni i cisti,postave u svaki kamere za video nadzor i bezbednost putnika,da vozaci budu kulturno obuceni kosulja i kravata i da nauce da budu pristojni vozaci a ne da se ponasaju kao da voze krompire,e kad tako bude prvi cu svaki dan da kupujem kartu i da se osecam kao gradjanin koji je zadovoljan uslugama GSP!

  • 1989

    11. januar 2018 | 14:43

    E stvarno bre sramota vise.Zasto mora karta da se placa.U svim gradavima po srbiji narod se vozi besplatno a samo u beogradu mora karta da se vadi.Oslobodite narod u beogradu od placanja prevoza.PRAVDA ZA BEOGRADJANE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA