≫ 

Hitna pomoć je u 3 ujutru dobila alarmantan poziv iz kuće Marjanovića u Borči: Razumeli su samo 2 reči

Brat Zorana Marjanovića i dever pokojne pevačice Jelene ponovo ima problema sa zdravljem

  • 13
Borca, Borča, Jelena Marjanovic Krsmanovic, Ubistvo, Ubijena, Kuća, Nasip, Hitna pomoc Foto - ilustracija: Telegraf/ A. Nalbantjan

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića i dever nesrećno stradale pevačice Jelene rano jutros ponovo je dobio bubrežni napad, saznaje Telegraf.

Brat Zorana Marjanovića u bolnici: Hitna pomoć primila je poziv u 2 ujutru, i odjurila u Borču

- Neko je u 3 ujutru pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumeli smo samo dve reči "opet povraća". Ekipa je istog trenutka pošla na lice mesta i pacijentu ukazala neophodnu pomoć.

Podsetimo, Miloš je sličan napad imao 28. decembra prošle godine, kada je i hospitalizovan u KBC Zemun. Tamo nije zadržavan, pa je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Ovog puta Miloš je ostao kod kuće, jer situacija nije bila alarmantna kao prošlog puta, ali i sada se žalio na jake bolove i mučninu izazvanu bubrežnim napadom.

Kako saznajemo, Marjanović je ostao kod kuće jer su mu lekari na licu mesta pomogli i sada se oseća dobro.

Miloš je brat Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Miloš je, kao i ostali članovi porodice Marjanović bio pod lupom policijske istrage zbog ubistva Jelene. Policija je ispitivala sve članove porodice, jer je želela da nađe bilo koji trag kako bi se najmisterioznije ubistvo u Srbiji konačno rešilo.

Iako se pisalo mnogo toga o Milošu, on se nije obazirao na sve te navode. Sve vreme je tvrdio da  je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

Miloš se čak venčao 24. septembra sa svojom dugogodišnjom devojkom Milicom, koja je u poodmakloj trudnoći. Nisu pravili svadbu, samo su se venčali u opštini, a potom u kući Marjanovića priredili porodični ručak.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA