Pripremite zalihe: Danas bez vode dve velike beogradske opštine, a do petka još jedna

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne

  • 0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac, danas od 8 do 16 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Ðerdapskoj (između ulica Šumatovačke i Gospodara Vučića), Južnom bulevaru (između ulica Dr Milutina Zečevića i Vladimira Karića) i Generala Horvatovića (između ulica Ðerdapske i Vladimira Karića).

Vesić: Kanalizacija za oko 120 kuća u naselju Braće Jugović (FOTO)

- Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne - saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" koje je zamolilo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Takođe, ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Barajevo, od danas do petka 9. februara.

Zbog toga će povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiti potrošači duž Lipovačkog puta (05/06. februara), u naselju Barajevo (06/07. 02.), u naseljima Baćevac i Meljak (07/08. 02.) i u naseljima Šiljakovac, Guncati i Vranić (08/09.02.).

- U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode - saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs .

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA