Počelo uređenje zanatskog dela pijace T.C. "Novi Beograd"

Nakon završetka radova na mestu starih, zarđalih tezgi, koje su predstavljale ruglo ovog dela grada, biće postavljeni moderni boksevi za prodaju robe široke potrošnje, a u centralnom delu pijace i fontana

  • 0

Na pijaci Merkator počelo je asfaltiranje pijačnog platoa u delu prodaje robe široke potrošnje. Završena je prva faza radova, koja je podrazumevala asfaltiranje 600m2, dok će u drugoj fazi biti asfaltiran preostali deo pijačnog platoa.

Nakon završetka radova na mestu starih, zarđalih tezgi, koje su predstavljale ruglo ovog dela grada, biće postavljeni moderni boksevi za prodaju robe široke potrošnje, a u centralnom delu pijace i fontana. Po prvi put, centralni deo pijačnog platoa biće osvetljen novom, led rasvetom, koja će prodavcima i kupcima omogućiti duži boravak na pijaci u popodnevnim časovima i uslovima slabije vidljivosti.

Foto: Promo

Navedeni radovi predstavljaju nastavak uređenja pijace T.C. "Novi Beograd" gde su u predhodnom periodu zamenjene dotrajale rashladne vitrine novim, a prilazni putevi i utovarno-istovarne rampe asfaltirane, te su najveći problemi sa kojima su se susretali zakupci rešeni.

Pijaca Merkator je samo jedna u nizu pijaca, koja će dobiti novi izgled. Za aktuelni menadžment preduzeća poboljšanje uslova prodaje i kupovine podjednako je važno na svim pijacama, koje se nalaze u sistemu, te se pored centralno-gradskih uređuju i pijace u naseljima.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA