Most na Dušanovcu koji je nastao za jednu noć večita je glavobolja Beograđana: Evo zašto neće biti rekonstruisan (FOTO)

- Prema izveštaju nadzornog organa JP "Putevi Beograda" konstrukcija predmetnog mosta je bezbedna za saobraćaj - kažu iz njihovog Sekretarijata za informisanje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sveta
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivana

    15. maj 2018 | 00:20

    Dusanovacki problem bi se možda resio sa jednosmernim ulicama i mostovima. Još jedan takav 🌉 most da se izgradi..asvaltirati,ulepšati stari most i ulice. Dokle god je narod hladan prema sopstvenim potrebama i kvalitetnijem zivotu,tako će se i vlast ponašati. Zašto bi drugačije? Niko se ne buni... Postoji još jedan problem u blizini,Autokomanda!!!! Tamo Lasta ima usputnu stanicu pa i drugi privatnici( autobusi koji voze van Beograda). Usput prikupljaju putnike zar je neophodna bas tu stanica?!. Ne bezbedno za putnike,pravi se gužva od mnogobrojnih autobusa. Ja bih, ispod autokomande ukinula sve postojeće stanice. I rekonstruisala po ugledu na Novi Beograd...izmedju Genexa i Sava Centra. Pregledno,čisto,bezbedno,prakticno. Trebalo bi gradska vlast da otvori javne fondove za rešavanje dugogodisnjih problema u gradu. Setite se kako je završena Arena na Nbgd(odreknite se jedne kisele vode i uplatite na racun!)Zamislite,svaki punoletni gradjanin da uplati 100rsd. Pa imate još jedan lep primer...toranj na Avali(na svim televizijama licitacije,donacije).Možda sam neku informaciju pogrešila,ali verujem da ste razumeli poentu.Narod se lako udruzi i pomogne ako postoji uporni inicijator!

  • IvanZP

    14. maj 2018 | 20:36

    Most je podignut pre skoro 45 godina zapravo. Bio je iznudjeno rešenje jer je auto put koji tada proradio podelio Dušanovac na dva dela.Mažalost i tada su loše rešene prilazne saobracajnice ali je tada to bilo lakše i jeftnije uraditi nego danas. Sad ima dve varijante ili masovna eksproprijacija u okolini ili viseci kružni tok koji je skuplji ali zahteva nešto manji zahvat na površini. Ču zsustavili sabracaj bila i tada obilaznica.

  • Dragan R

    14. maj 2018 | 20:29

    Jednostavno i jeftino rešenje je da se na auto putu kroz Beograd (iz pravca Novog Beograda, a nakon dušanovačkog mosta) napravi bezbedno isključenje kojima bi se vozila usmerila ka ulici Despota Uglješa a nakon toga u ulicu Peka Pavlovića gde bi se postavio semafor i vozila usmerila levo ka Zaplanjskoj ili desno na dušanovački most. Po meni ne bi puno koštalo a bitno bi pojednostavilo i ubrzalo izlazak sa deonice autoputa kroz Beograd. Time bi se i gužve smanjile a bezbednost povećala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA