Goran Vesić se sastao sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom (FOTO)

Vesić je istakao da je Beograd kosmpolitski grad koji na jednak način tretira sve svoje građane bez obzira koje su veroispovesti, pola i nacionalnosti i da svi oni zajedno daju svoj doprinos razvoju i napretku Beograda

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić sastao se sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom.

Velika akcija SNS: Počinje uklanjanje grafita i plakata po Beogradu

Goran Vesić stao u odbranu Branka Kockice: Đilas zloupotrebljava decu u političke svrhe

Nadbiskup Hočevar i menadžer Vesić razgovarali su o saradnji Grada Beograda i Beogradske nadbiskupije i konstatovano je da ima mnogo otvorenih pitanja koja su posledica događaja iz vremena jednopartijskog sistema o kojima treba da se razgovara u duhu saradnje i tolerancije.

Foto: beoinfo.rs

Vesić je istakao da je Beograd kosmpolitski grad koji na jednak način tretira sve svoje građane bez obzira koje su veroispovesti, pola i nacionalnosti i da svi oni zajedno daju svoj doprinos razvoju i napretku Beograda. U razgovoru je konstatovano da ima mnogo otvorenih pitanja koja su posledica događaja iz vremena jednopartijskog sistema o kojima treba da se razgovara u duhu saradnje i tolerancije, saopštio je Sekreterijat za informisanje grada Beograda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA