Vračar u ponedeljak bez vode 8 sati: Ako živite u nekoj od ovih ulica, obavezno spremite zalihe

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne

  • 2

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, pojedini delovi ove opštine neće imati vode u ponedeljak od 08.00 do 16.00 časova, kako obaveštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Saopšteno da li je opasni otpad iz okoline Obrenovca prodro u bunare

Potrošači u ulicama Južni bulevaru od Vladimira Karića do Dr Milutina Zečevića, Generala Horvatovića od Vladimira Karića do Đerdapske i Đerdapskoj od Šumatovačke do Gospodara Vučića, treba da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

VIDEO: Izvlačenje brodskih olupina iz Save u Beogradu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    13. februar 2018 | 13:40

    Juce planirani radovi, a vec danas kvar na mjestu na kojem ste radili, svaka cast....bilo bi lijepo od vas da napisete sta podrazumijevaju ti planirani radovi, tj. na cemu konkretno radite, a ne samo da napisete planirani radovi. I prosle sedmice je bio kvar na istom dijelu Juznog bulevara....pitam se u cemu je problem...da li mozda u silnim novoizgradjenim zgradama koje nicu kao pecurke u tom kvartu?! Hocemo objasnjenje zasto je uvijek problem u tom dijelu Juznog bulevara-Djerdapska, Vladimira Karica, Generala Horvatovica! Zasto?! Kada pustite vodu pritisak je toliko jak da ce da izvali cesme iz zida.

  • Švedski🇸🇪Balkanac

    12. februar 2018 | 05:58

    Zalihe...u 21 veku to može samo u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA