Na beogradskim pijacama građevinska sezona traje tokom cele godine

Građevinski radovi na sedam beogradskih pijaca

  • 0

Obim građevinskih radova na prestoničkim pijacama ne jenjava ni tokom zime. Pijace koje se uređuju nalaze se na centralno - gradskom području i u prigradskim naseljima, te rukovodstvo JKP „Gradske pijace“ dokazuje da su sve pijace u sastavu preduzeća podjednako važne.

Trenutno se obavljaju radovi na sedam pijaca, i to:

Pijaca "Palilula" – radovi na izgradnji najmodernije pijace u jugoistočnoj Evropi

Foto: Promo

Pijaca "Smederevski đeram" – radovi na asfaltiranju pijace i postavljanju nove, moderne led rasvete

Foto: Promo

Pijaca "Zvezdara", popularni Cvetko – nastavak radova na postavljanju montažno-demontažne opreme za zaštitu robe, zakupaca i posetilaca pijace od sunca i atmosferskih padavina

Foto: Promo

Pijaca T.C. "Novi Beograd", popularni Stari Merkator – dopremanje novih, funkcionalnih bokseva za prodaju robe široke potrošnje na asfaltiranom delu pijace

Foto: Promo

Na pijacama "Senjak", "Dušanovac" i "Zemun", pokrivaju se proredi, u cilju zaštite od sunca i atmosferskih padavina, zakupaca, kupaca i robe koja se izlaže na tezgama.

Pijaca "Senjak"

Foto: Promo

Pijaca "Dušanovac"

Foto: Promo

Pijaca "Zemun"

Foto: Promo

Prošlu 2017. godinu obeležili su radovi na poboljšanju uslova trgovine na preko 20 pijaca, koji su finansirani isključivo iz sopstvenih sredstava. I pored toga, Gradske pijace ostvarile su dobit, koja je za čak 43% veća od plana za celu 2017. godinu i iznosi 198.229.714,00 dinara. Radovi su nastavljeni i u 2018. godini, kako bi poljoprivredne proizvođače, sa dolaskom proleća dočekao lepši radni ambijent.

(Telegraf.rs/ PR

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA