≫ 

Vozila je tramvaj beogradskom ulicom, a vozač ispred nje nikako da prođe semafor: Počela je da psuje i polomila mu brisač na kolima! (VIDEO)

Žena vozač tramvaja na liniji 9 nervozno je prišla automobilu koji čeka na semaforu i polomila brisač na zadnjem staklu

  • 9

Svađe u saobraćaju uglavnom su svojstvene muškarcima, međutim da i žene mogu da budu temperamentne i to preko svake granice, pokazuje slučaj vozača tramvaja na liniji 9 koja je polomila zadnji brisač na jednom automobilu!

Haos u Mirijevu: Čovek je istrčao iz kola, počeo mahnito da udara pesnicama po šoferšajbni, a staklo je prslo!

Naime, na Fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pojavio se video snimak na kome se vidi kako na raskrsnici žena prilazi belom automobilu koji je stajao na semaforu, lomi zadnji brisač, a zatim se nervozno vraća u tramvaj i zatvara vrata. Sve naočigled slučajnih prolaznika.

Pretpostavlja se da je do sukoba došlo jer je vozač automobila čekao da se na semaforu upali zeleno svetlo za skretanje u levo, dok je istovremeno tramvaju bilo otvoreno zeleno svetlo za pravo. Sudeći po komentarima, na ovom mestu česti su sukobi vozača gradskog prevoza sa ostalim učesnicima u saobraćaju zbog problema sa semaforom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐰Zec🐰

    21. februar 2018 | 16:12

    Sreca pa nije naletela na nekog naduvanog klinca.

  • Gagi

    21. februar 2018 | 17:10

    Neka dodje meni da polomi, ko joj daje pravo da ostecuje tudju imovinu, a sta ako se choveku ugasio auto ili mu se slosilo sta onda. Tu damu tranvajdziku pod hitno na lekarski pregled ali prvo kod neuropsihijatra, jer vozi i do 150 ljudi, a dobro ce joj doci na neko njoj ne polomi nesto drugo

  • Vlad

    21. februar 2018 | 15:46

    Sta auto trazi na sinama? Gde je saobracajna policija? Postoje zakoni u saobracaju i trebalo bi ih postovati. Razumem frustraciju vozacice tramvaja but prekomerna upotreba sile nije dozvoljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA