Ovo je Sava Obradović, čovek koji je vozio u suprotnom smeru preko Brankovog mosta: Jednom rečenicom šokirao je sve (FOTO)

On naglašava da u svemu tome nije želeo nikoga da povredi, niti je to moglo da se dogodi, jer je on "vrhunski vozač"

  • 74

Beograđanin Sava Obradović (46), koji je 23. februara celom dužinom Brankovog mosta vozio u suprotnom smeru, ubeđen je da su u stvari svi drugi pogrešno vozili. Kaže da nikoga nije želeo da povredi ali da neće da poštuje baš sve propise.

Bahati vozač sa Brankovog mosta ne ide u zatvor: Pravo je čudo da nikoga nije ubio, a čak su mu i vratili auto!

- Nisam ja vozio u suprotnom smeru po Brankovom mostu, već su u stvari drugi pogrešno vozili - kaže za Informer Beograđanin Sava Obradović (46), koji je 23. februara sa svojim "ford rendžerom" izazvao haos jer je vozio celom dužinom beogradskog mosta suprotnim smerom! Savu je policija odmah kaznila za ovako opasnu vožnju sa 179.000 dinara i oduzela mu dozvolu na devet meseci.

Foto: Informer

Ovaj građevinac i otac dvoje maloletne dece tvrdi za naš list da nikoga nije želeo da povredi, ali da jednostavno ne želi da poštuje sve saobraćajne propise, jer mnoge smatra glupim.

- Kada je noć i ulica je prazna, nema logike da poštujem ograničenje i idem 50 kilometara na sat, već vozim i do 180! Takođe, ne pada mi na pamet da stajem na svako crveno svetlo, naročito na potezu između Pančeva i Beograda. Kada ima pešaka, uvek ih propustim, ali kada ih nema, samo produžim bez obzira na to šta je na semaforu.

Tog dana, na Brankovom mostu sam hteo da pošaljem poruku svim ljudima da zapravo oni voze u suprotnom smeru! Nisam ja, kako su me nazivali, "ludak" koji je išao na njih, već su oni išli na mene - kaže Sava.

On naglašava da u svemu tome nije želeo nikoga da povredi, niti je to moglo da se dogodi, jer je on "vrhunski vozač".

- Pa ja sam na trkačkoj stazi vozio formulu čuvenog vozača Sebastijana Fetela i imao sam bolje vreme od njega, koji je profesionalac - samouvereno tvrdi Obradović i dodaje da od sada više neće pribegavati hazarderskim potezima u vožnji, ali neće ni poštovati baš sve propise.

Printskrin: NezavisneDnevne NovineINFORMER

- Ne kajem se zbog saobraćajnih prekršaja koje sam pravio, niti zbog visokih kazni. Dobro zarađujem, pa sve to mogu da platim. Jedino mi je žao što su me "uhapsili" zbog uznemiravanja javnosti na Brankovom mostu, odnosno oduzeli mog belog "ford rendžera", za koga sam jako vezan.

Zbog svega toga sam odlučio da više ne pravim ovakve ludorije u saobraćaju, jedino ću prolaziti kroz crveno kada smatram da ne ugrožavam nikoga. Ko je shvatio moju poruku shvatio je, a oni koji nisu nikada neće ni moći jer jednostavno nemaju dovoljno veliki intelektualni kapacitet za to - smatra naš sagovornik.

PRAVDA STIGLA BAHATOG VOZAČA SA BRANKOVOG MOSTA: Evo koliku je kaznu dobio za vožnju u suprotnom smeru!

Ako se izuzmu incidenti u vožnji, Savo je, kako kaže, brižan otac dve ćerke koje sa majkom žive u Nemačkoj. Bavi se građevinom, obožava da zida, pa sa sobom uvek nosi alat za rad. On naglašava da nikada neće ostati bez novca, jer je vredan, a ponosno nam je ispričao da je gradio kuće svuda po svetu.

- Ja sam svetski čovek, gradim prelepe kuće po Srbiji, Nemačkoj i Velikoj Britaniji. Samim tim, imam dosta novca, ali sam sve to pošteno zaradio. Zato i mogu da platim kazne za sve prekršaje koje sam napravio. Niko ne stoji iza mene, već sam odgovaram za sve što radim - kaže on.

Foto: A. Nalbantjan

On otkriva i da je od malena imao jako težak i traumatičan život, a da mu posebno teško pada i to što mu bivša žena nepravedno brani da viđa svoju decu.

- Odrastao sam u domu za nezbrinutu decu, gde me je jedan vaspitač tukao, mučio i zlostavljao. Uprkos tome, nikada u životu nikome nisam naudio. Uvek sam pružao ljudima samo ljubav, ali nije mi se to lepo vraćalo. Čak mi je i žena kojoj sam stvorio sve oduzela decu i ne dozvoljava mi da ih viđam.

Sve te nepravde su me dosta ojačale i počeo sam da shvatam da opstaju samo najpametniji. Shvatio sam da ovom našem narodu ništa ne valja, jer nam je takva priroda i zbog toga sam ljut i tražim pravdu, na moj način. To očigledno ljudi nekada pogrešno shvate - kaže Obradović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MkProjekat

    3. mart 2018 | 14:07

    Ozbiljan problem ima u glavi....

  • Deki

    3. mart 2018 | 21:45

    Gospodine Savo, od kada imate ove tegobe?

  • SBH

    3. mart 2018 | 18:44

    Dali u Svedskoj ili Velikoj Britaniji prolkazi kroz crveno. Vidite vi na njemu nacisticki krst. Predezak slucaj dabi ga nase drustvo rijesilo, potrebni su svjetski strucnjaci. Nek di je Bog na pomoci Savo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA