Užas na Banjici: Nepoznati muškarac krenuo na vozača gradskog autobusa palicom. Žrtvu spasila samo jedna stvar

Ovakve stvari dešavaju se vrlo često

  • 20

Na Banjici, u pravcu ka Ustaničkoj ulici dogodio se, oko 17 časova, napad na vozača autobusa broj 50. N.N. lice je preprečio put gradskom prevozu i krenuo sa palicom u rukama na nesrećnog čoveka.

Masovna tuča u centru Beograda: Vozač izleteo iz autobusa, pretio motkom čoveku, a tek je onda nastao haos

Srećom vozač nije povređen ali je muškarac koji je upravljao džipom oštetio autobus, javljaju iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

- Čovek je izašao iz svog auta držeći u ruci bejzbol palicu, i krenuvši ka vozaču. Srećom nije ga napao tim oružjem, već je samo rukom naneo štetu na retrovizoru - objašnjava Drago Tošić ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika, dodajući da vozač tom prilikom nije povređen samo jer napadač nije uspeo da ga dohvati, piše Blic.

On još dodaje da se ovakve stvari dešavaju vrlo često, a da povod uglavnom bude nesporazum u saobraćaju. Podsetimo, sličan incident se dogodio pre tačno mesec dana, kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj je napadnut vozač na ovoj liniji.

VIDEO: Prebijeni kontrolor

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    7. mart 2018 | 12:33

    Treba ukinuti gradski prevoz,ocigledno vecini u ovom gradu smetaju autobusi jer ne mogu da se bahate za volanom.Samo su vozaci autobusa bahati po misljenju gradjana a ne znam kako bi stigli gde su krenuli bez tih istih vozaca,niko ne razmislja kako je tom istom vozacu kad neki pametnjakovic uleti pred autobus i zakoci a onda svi napadaju vozaca autobusa a ne onog ko je doveo do toga da oni padaju,daleko smo dogurali........

  • SrpskiBek

    6. mart 2018 | 23:51

    Taj "nesporazum" je obično bahata vožnja vozača autobusa!!! Jel moguće da se niko ne zapita zašto napadaju isključivo njih!???..pa ljudi pre nego im date da voze te grdosija pošaljite ih na psiho fizički pregled!!!! 100 puta su me "isterali" iz moje trake i direktno mi ugrozili život. ..

  • Zoran Veteran

    7. mart 2018 | 00:48

    Najgori su vozači autobusa,taxisti, tu nema govora..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA