Najtužniji oglas u Beogradu: Samohrana majka traži bilo kakav posao da prehrani porodicu (FOTO)

Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje... Može za stanovanje - napisala je Branka u oglasu

  • 31

Branka Jakšić (58) iz Batajnice ostala je bez posla 17. jula 2017. godine. Ni prva ni poslednja, rekli bi neki, možda bi i ona mislila tako da osim njenog imaju drugi prihod u kući. Branka je samohrana majka dvoje dece, odraslog sina koji ne živi sa njom i maloletne ćerke.

Hajde sada svi oni koji su se setili posle teške Milanove priče koliko se on "kocka, pije, laže, krade i manipuliše", da se jave i progovore o tome

- Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje... Može za stanovanje - napisala je Branka u oglasu.

Foto: Twitter

Njen oglas danima kruži Beogradom, a kao što vidimo ova žena se ne libi bilo kakvog posla kako bi prehranila sebe i dete.

- Već osam meseci sam bez posla. Radila sam u firmi Papir servis, kada je mašina ostala u kvaru. Rečeno nam je da ćemo opet početi sa poslom u novembru kada se otkloni kvar, ali evo još ništa od toga. Od nečeg se mora živeti, zato tražim bilo kakav posao, čišćenje, pranje, peglanje, ništa mi ne predstavlja problem - rekla je Branka za Telegraf.rs.

Svi koji mogu da ponude Branki neki posao mogu je pozvati na broj 061 202 65 66.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    10. mart 2018 | 16:16

    Alo,ljudi!!!Zena ne trazi pomoc,milostinju nego posao !!!!

  • Kale

    10. mart 2018 | 15:03

    Eee, moja sapatnice...u istom sam sosu...2-3 puta nedeljno idem kod jedne divne bake. Rado bih joj pomogla ali evo ni sebi ne mogu. Srecno hrabra zeno!

  • JA

    10. mart 2018 | 15:06

    Nazalost, puno takvih oglasa ima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA