≫ 

Milica je htela da kupi kartu u GSP autobusu: Dala je novac i dobila OVO parče papira (FOTO)

Šta da je u autobus ušla kontrola?

  • 20

Beograđanka Milica, ne snabdevši se na vreme busplus kartom, ušla je u autobus gradskog saobraćaja na liniji 78 i otišla kod vozača da kupi kartu.

NEVEROVATNO: Kontrolor Busplusa pregledao karte u autobusu, pa propao kroz pod

Zatražila je kartu, dala vozaču 150 dinara, ali ono što je dobila zauzvrat nije očekivala. Umesto regularne karte kupljene u autobusu, od vozača je dobila parče papira na kojem je pisalo ovo: cena karte, broj autobusa, vreme, datum i garažni broj vozila.

Ova nazovi karta je izgledala baš ovako:

 

Sigurno se i vama desilo da čujete i vidite u prevozu da neko hoće da kupi kartu i da je spreman da za nju izdvoji 150 dinara. Trgovina se ne bi obavila ukoliko nemate tačan iznos, jer vozač, najčešće, nema sitno da vam vrati kusur. Tada samo promrmljaju da će biti u redu ako naiđe kontrola.

Nismo do sada imali priliku da vidimo kako kontrola reaguje u situacijama kada nemate kartu ili kada imate ovakvu imitaciju karte.

VIDEO: Slon odmetnik, presreo autobus pa krao hranu putnicima

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja Subota

    11. mart 2018 | 01:08

    Sta reci a ne zaplakati

  • Penzioner

    11. mart 2018 | 08:54

    Nismo svi iz BG, ne moramo da znamo sva pravila u saobracaju BG. Kupio sa Bus plus, uplatio novac, usao u vozilo, prislonio kartu na aparat, promenila se boja. Ulazi kontrola, dajem kartu bus plus, devojka kaze niste otkucali. Da li sam ja kriv sto mozda aparat nije pravilno registrovao. Nisam se svercovao ni kao student, oni napadaju kai vucjaci.

  • Demi

    11. mart 2018 | 11:33

    Stvarno neka neko objasni kako se osoba koja nije iz Bgd može voziti gradskim prevozom????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA