Sa dolaskom lepog vremena nastavljeni radovi na uređenju pijace Vidikovac

U prethodnom periodu ova beogradska pijaca dobila je potpuno novi izgled imajući u vidu da su sve dotrajale, zarđale i neuslovne tezge zamenjene novim, stare rahladne vitrine zamenjene su funkcionalnim i savremenim sistemom za hlađenje

  • 0

Sa dolaskom lepog vremena, stekli su se uslovi za nastavak radova na uređenju pijace "Vidikovac" koji podrazumevaju postavljanje proreda između tezgi u cilju zaštite prodavaca, robe i kupaca od atmosferskih prilika.

U prethodnom periodu ova beogradska pijaca dobila je potpuno novi izgled imajući u vidu da su sve dotrajale, zarđale i neuslovne tezge zamenjene novim, stare rahladne vitrine zamenjene su funkcionalnim i savremenim sistemom za hlađenje. Na pijačnom platou postavljeni su moderni boksevi za prodaju robe široke potrošnje, a asfaltiran je i jedan deo pijačnog platoa.

Foto: Promo

Da su zakupci i kupci prepoznali kvalitet ove pijace, govori podatak da pijaca "Vidikovac" iz meseca u mesec na javnim licitacijama prilači sve veći broj lica koja su zainteresovana za zakup pijačne opreme, te je na jučerašnjoj javnoj licitaciji rahladna vitrina br.53 izlicitirana na 650,000.00 dinara.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA