Dnevna doza bahatih vozača: Vlasnik ovog auta parkirao je na ulazu u tuđe dvorište, a kad mu kažu da se pomeri hoće da se bije (FOTO)

- Kome da se obratim? Vatrogascima?! - pitao je naš čitalac

  • 25

Očajni čitalac javio se našoj redakciji i poslao nam fotografiju auta koji je parkiran na ulazu u nečije dvorište i kojeg niko ne sme da pomeri.

Podigli mu brisače, ali ni to ne pomaže: Ovaj Beograđanin je pomerio granicu bahatog parkiranja (FOTO)

- Ovo je auto kauboja kojeg dva dana parking servis ne sme da pomeri, policija ne želi da reaguje, traži fizički obračun, a ja dva dana kao slepac čekam ... Kome da se obratim? Vatrogascima?! - pitao je.

Posle ovog ne možemo, a da se kolektivno ne zapitamo ko je vlasnik ovog vozila kada ni jedna od nadležnih službi ne reaguje?!

Pešaci u svim delovima Beograda svaki dan imaju problem zbog vozača koji svoja kola ostavljaju na pešačkim prelazima, na trotorima, ispred ulaza u kuće, zgrade. Nekima to više ni ne smeta jer su prihvatili da je situacija u glavnom gradu takva, dok drugi gube živce i proklinju sve one koji se ponašaju protivno propisima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    14. mart 2018 | 23:02

    " Kome da se obratim , vatrogascima " . Prijatelju toliko si blizu pa da ti pomognem , obrati se piromanima , haa .

  • Vuk

    15. mart 2018 | 07:01

    Zivim u nemqckoj takvo nesto da se desi za sekundu ode auto od pauka i novcanu kaznu i zatvorsku kaznu a ako se protivi onda tesko njega kad ga uzmu u ruke pa zato su dobre kazne

  • Korčagin

    14. mart 2018 | 11:27

    A zašto se "očajni čitalac" plaši da reaguje? Dok budemo ćutali nasilnicima oni će se i dalje nasilno ponašati. Neka taj dođe da parkira auto ispred moje kapije. Imali biste temu za pisanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA