DVANAESTI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: JKP Gradske pijace zakazale prvu žurku u 2018. na pijaci Blok 44 (FOTO)

Pored velikog broja izlagača iz sfere umetnosti i dizajna, predstaviće se i domaćini "šampioni" beogradskih pijaca sa najboljim proizvodima, kao i mnogi ugostitelji

  • 0

Dvanaesti Beogradski noćni market, a prvi u nizu manifestacija planiranih za 2018. godinu, održaće se već narednog petka, na pijaci "Blok 44", na Novom Beogradu, pod sloganom "STUDIO 44".

Sa dolaskom lepog vremena nastavljeni radovi na uređenju pijace Vidikovac

I ovog puta, pijaca Blok 44 biće najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom koji će okupiti veliki broj posetilaca svih generacija. Pored velikog broja izlagača iz sfere umetnosti i dizajna, predstaviće se i domaćini "šampioni" beogradskih pijaca sa najboljim proizvodima, kao i mnogi ugostitelji.

Foto: Promo

Veliko interesovanje koje već vlada za izlaganje na ovom marketu obećava odličnu i raznovrsnu ponudu, a disko ritam koji će pratiti manifestaciju obezbeđuje dobar provod svim zainteresovanim posetiocima. Beogradski noćni market postao je brend Beograda, tradicionalno mesto okupljanja ljubitelja dobre kupovine i domaće proizvodnje, ali i odličnog provoda i velike gužve petkom uveče koja se očekuje i 23. marta sa početkom od 18 do 24 sata.

Foto: Promo

U 2018. godini ljubitelje Beogradskog noćnog marketa očekuju nove lokacije, zanimljive teme i naravno jedinstvena ponuda. Za naredni period, JKP "Gradske pijace" i Redesign d.o.o. obećavaju još jednu sjajnu sezonu BNM-a!

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA