Krivične prijave protiv vandala koji su bacili deterdžent u fontanu na Slaviji (VIDEO)

Pre više meseci, na sličan način, na "udaru" su bile fontane na Tašmajdanu i na Trgu Nikole Pašića

  • 7

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" podneće u ponedeljak 19. marta 2018. godine krivične prijave protiv NN lica koja su bacanjem deterdženta u fontanu na Slaviji ugrozila njen rad i nanela finansijsku i materijalnu štetu javnom objektu.

Pojavio se snimak osoba koje su ugrozile rad fontane na Slaviji: Prikrali su se noću i u vodu sipali deterdžent (VIDEO)

Takođe najoštrije osuđuju uništavanje fontana koje su imovina svih Beograđana. Sipanje deterdženta u fontanu na Slaviji samo je poslednje u nizu takvih bezočnih postupaka. Pre više meseci, na sličan način, na "udaru" su bile fontane na Tašmajdanu i na Trgu Nikole Pašića.

Foto: Tanjug/STR

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje da se bilo kakva hemijska sredstva ne ubacuju u fontane pošto ometaju njihov normalan rad. Zbog sofisticirane tehnologije koju koristi i kojoj hemijska sredstva, poput deterdženta, sprečavaju rad, fontana na Slaviji će, zbog neodgovornosti pojedinaca, morati na kratko da prestane sa radom kako bi se očistile mlaznice i bazen.

Takođe upozoravaju da je pretrčavanje kružnog toka na Slaviji, kako bi se došlo do fontane, i penjanje na samu fontanu izuzetno opasno.

Pogledajte video kada vandali sipaju deterdžent u fontanu na Slaviji:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    17. mart 2018 | 11:30

    Umesto da čuvamo to što imamo i trudimo se da naša zemlja izgleda lepše i lepše ovakvi ljudi uništavaju... Sud bi ih trebao rebnuti dobro, da plate štetu nastalu, kompletno čišćenje fontane i posle toga društveno korisni rad jedno 300 sati da guraju kante i skupljaju papire, pa ćemo videti da li bi nakon toga neko pokušao slično...

  • Johan

    17. mart 2018 | 10:55

    To su oni što su izgubili izbore.

  • Ivana

    17. mart 2018 | 13:23

    Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA