Manifestacija "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu

Diznijeve maskote, Klovn Paja i mađioničari zabavljaće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i plesne radionice, takmičenja za decu i odrasle, Vaskršnji bazar i još mnogo iznenađenja

  • 0
Foto: Promo

Opština Savski venac i Turistička organizacija opštine organizuju 07. i 08. aprila manifestaciju "Vaskršnje čarolije“, kod restorana "Knežev lad" u ulici Patrijarha Pavla bb.

Otvoren "Bebi kutak" u opštini Savski venac (FOTO)

U zelenoj oazi Topčidera sve posetioce, a naročito one najmlađe, očekuje bogat kulturno-umetnički i zabavni program u periodu od 11 do 14 časova. Diznijeve maskote, Klovn Paja i mađioničari zabavljaće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i plesne radionice, takmičenja za decu i odrasle, Vaskršnji bazar i još mnogo iznenađenja. Program će voditi Predrag Vuković - Peđolino.

Pozivamo sve mališane da nam se pridruže i da obavezno ponesu svoje uskršnje jaje, jer će se u subotu, 07. aprila, birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs, najjače uskršnje jaje. Za pobednike su obezbeđene vredne nagrade – dečiji bicikli, a osim toga, sve učesnike očekuju slatki paketići, baloni i drugi pokloni.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA