Oglasila se kompanija "Apex" posle tuče kontrolora i putnika

"Bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident, bilo koja vrsta prekomerne reakcije je apsolutno nedopustiva i svaki ovakav postupak biće sankcionisan", kažu iz "Apexa"

  • 15

Posle tuče na liniji 581, koja saobraća na liniji Beograd - Lazarevac, u kom je jedan kontrolor zadobio prelom prstiju šake na više mesta, a drugi lakšu povredu oka, oglasila se i kompanija "Apex", koja rukovodi "Busplus" sistemom. Oni navode da će kontrolor biti "udaljen sa radnog mesta, dok se ne ispitaju svi detalji incidenta".

Kontrolor i putnik u klinču, sevaju pesnice i teške reči: Pojavio se snimak brutalne tuče u GSP (VIDEO)

Prema prvim informacijama iz "Bus plusa", putnik bez karte napao je dvojicu muškaraca. Međutim, na društvenim mrežama pojavio se video-snimak na kome se vidi da ni kontrolor nije ostao dužan putniku.

Prema navodima iz kompanije "Apex", utvrđeno je da je kontrolor u postupanju prema putniku prekoračio ovlašćenja.

Foto: Milena Đorđević

"Ističemo da bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident i prvi napao i provocirao kontrolore, bilo koja vrsta prekomerne reakcije je apsolutno nedopustiva i svaki ovakav postupak biće sankcionisan. Osuđujemo ovakve incidente i primenu fizičke sile u radu kontrole. Nadležnim organima ćemo dostaviti sve neophodne podatke o incidentu radi daljeg postupanja".

Pretučena još dva kontrolora: Putnik je jednom slomio šaku, a drugog udario u oko

U autobusu u kom se nalazio veći broj ljudi, dvojica muškaraca, putnik i kontrolor, tukli su se nekoliko minuta, a sukob se nije završio u vozilu. Muškarci su napustili vozilo i tuča se nastavila na ulici.

Pogledajte video:

Video-snimak objavljen na Fejsbuku izazvao je buru komentara korisnika ove društvene mreže, kao i osobe koja je snimak okačila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    2. april 2018 | 16:06

    Sto ne ide svojim kolima ako nece da kupi kartu! To je isto kao da je ukrao u radnji, ili usao u bioskop na silu bez karte. Valjda mora da postoji neki red.

  • Aky

    2. april 2018 | 16:46

    Ne pamtim da su ti "kontrolorski huligani" ikog dirali ko ima kartu. Pametnom dosta.

  • Marx

    2. april 2018 | 16:16

    Ne pada mi na pamet da im ikada kupim kartu. Ali, zato se vozim svojim kolima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA