≫ 

Vlasnik građevinske kompanije: Izvinite, popravićemo plato na Slaviji

- Žao mi je što je došlo do svega ovoga i žao mi je što gradski menadžer Goran Vesić i svi građani Beograda, koji su apsolutno u pravu, moraju da gledaju propust i greške koje je naša firma dozvolila da se dese sa pogrešnim podizvođačem i projektom - naveo je Branko Miljković

  • 0

Vlasnik građevinske kompanije MBA "Ratko Mitrović" Branko Miljković izjavio je da će ta firma popraviti oštećenja na novoizgrađenom platou na Slaviji i izvinio se zbog štete koja je učinjena.

Konačan izgled Trga Slavija: U junu počinje poslednja faza rekonstrukcije, plato dobija Platformu sa koje će pucati pogled (FOTO)

- Žao mi je što je došlo do svega ovoga i žao mi je što gradski menadžer Goran Vesić i svi građani Beograda, koji su apsolutno u pravu, moraju da gledaju propust i greške koje je naša firma dozvolila da se dese sa pogrešnim podizvođačem i projektom - naveo je Branko Miljković u izjavi za Radio Slobodna Evropa.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je ranije da će oštećenja i popucale betonske ploče na novoizgrađenom platou kod trga Slavija morati o svom trošku da popravi firma MBA "Ratko Mitrović", koja je bila zadužena za izvođenje radova.

Foto: Promo

Kako je rekao izvođač radova ima rok do sredine sledeće nedelje da počne popravku platoa, inače više neće moći da učestvuje ni na jednom tenderu u Beogradu.

Miljković je precizirao za Radio Slobodna Evropa da će popravku početi iduće sedmice, ali i da je trenutno stanje platoa na Slaviji, kaže, posledica grešaka podizvođača radova i lošeg projektantskog rešenja.

- Ovim putem se izvinjavam gospodinu Goranu Vesiću, gradonačelniku Beograda i svim građanima. Svaki živ čovek koji radi može da napravi grešku, samo onaj ko ništa ne radi nikada ne može, ali mi našu grešku više nikada nećemo ponoviti - rekao je Miljković.

Foto: Promo

- Budite sigurni, dodao je, da ću kazniti rukovodstvo moje firme, koje je na celom projektu učestvovalo i savesno izvelo sve druge radove sem jednog, samo zato što su poklekli "pred pritiscima projektanata iz CIP-a.

- Mi, kao firma koja je šest meseci bez ijednog propusta radila dan i noć na rekonstrukciji i izgradnji Beograda, sebi više nećemo dozvoliti da nam takvi podizvođači kvare ugled - izjavio je Miljković.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA