Novi poslovni partner BK grupe je Alurol iz Batočine (FOTO) (VIDEO)

Predsednik BK Grupe i Pokreta SNAGA SRBIJE –BK (PSS-BK ) Bogoljub Karić je povodom tog sajma koji traje do 21. aprila izjavio da ima srpskih proizvoda koji su vrhunskog kvaliteta i koji mogu da idu u korak sa svetom

  • 0

Na Međunarodnom sajmu građevine u Beogradu koji je u toku na štandu kod svojih poslovnih partnera - porodične kompanije Alurol iz Batočine, partnerski je nastupila i BK Grupa.

Predsednik BK Grupe i Pokreta SNAGA SRBIJE –BK (PSS-BK ) Bogoljub Karić je povodom tog sajma koji traje do 21. aprila izjavio da ima srpskih proizvoda koji su vrhunskog kvaliteta i koji mogu da idu u korak sa svetom.

- Biće nam zadovoljstvo da u narednom periodu uposlimo kompanije poput Alurola , da nam budu partneri u narednim projektima i ne samo njih nego sve porodične kompanije koje iskažu interes za saradnju, a koje mogu da odgovore zahtevima gradnje i projekata na kojima smo angažovani - rekao je Bogoljub Karić.

Foto: bkgroup.rs

Generalni dirketor Alurola Boban Mitevski je kazao da se u njegovoj firmi nadaju rastu tržišta i da se raduju saradnji sa BK Grupom. Idemo u korak sa novim tehnologijama i rado ćemo učestvovati u planovima izgradnje stanova i drugim projektima koji se najavljuju, kazao je Boban Mitevski.

Foto: bkgroup.rs

On je dodao da njegova firma koja nudi PVC stolariju , garažna i industrijska vrata , roletne i žaluzine nudi najbolju cenu za najbolji kvalitet, radi za tržišta EU, a izvozila je i u SAD. Može da odgovori potrebama manjih, ali i mega gradilišta.

Foto: bkgroup.rs

Simon D.Karić, potpredsednik BK Grupe zadužen za međunarodne odnose posetio je danas Beogradski sajam i tom prilikom je rekao da je plan BK Grupe za naredni period početak projekta Tesla Grad, a planirano je i da se u svim većim gradovima Srbije ponudi gradnja ekonomskih stanova po ceni od 500 evra po kvadratu.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA