Veliko interesovanje za drugi Sajam sporta na Savskom vencu (FOTO)

Irena Vujović je najavila da će u okviru današnje manifestacije prisutnim damama biti podeljeno i 40 vaučera za besplatne fitnes treninge u Gradskom centru za fizičku kulturu

  • 0

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović otvorila je u Hajd parku drugi Sajam sporta pod sloganom "Pronađi snagu i pokreni se".

Ona je zahvalila svim učesnicima koji su pomogli da se Sajam sporta po drugi put uspešno realizuje na Savskom vencu.

- Ove godine na Sajmu sporta učestvuje znatno veći broj sportskih klubova što je pokazatelj da ova manifestacija raste i da postaje tradicionalna – rekla je Vujović i dodala da je cilj promocija sporta i zdravih navika, kao i podsticanje građana na sport i fizičku aktivnost.

Foto: Opština Savski venac

Ističući da opština Savski venac intenzivno radi na tome da sport učini dostupnim građanima, a naročito deci, organizovanjem različitih besplatnih sportsko-rekreativnih programa, Irena Vujović je najavila da će u okviru današnje manifestacije prisutnim damama biti podeljeno i 40 vaučera za besplatne fitnes treninge u Gradskom centru za fizičku kulturu.

Foto: Opština Savski venac

Promoter drugog Sajma sporta na Savskom vencu, naša reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, poručila je da će se potruditi da motiviše i mlađe i starije sugrađane da pronađu snagu i da se pokrenu, dodajući da će i sama danas iskoristiti priliku da se oproba u drugim sportovima.

Foto: Opština Savski venac

Sajam sporta, koji po drugi put organizuje opština Savski venac, uz podršku Saveza sportova Savski venac, privukao je brojne posetioce, koji će moći da se upoznaju sa radom preko 40 sportskih klubova koji učestvuju na manifestaciji, da vežbaju na otvorenom i oprobaju se u različitim sportskim disciplinama, ali i da se druže i dobro zabave.

Foto: Opština Savski venac

Sajam sporta je deo projekta "Sport4Citizens" koji opština Savski venac realizuje kroz program Erazmus + sa partnerima iz Češke, Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Manifestacija u Hajd parku otvorena je za posetioce do 17 časova.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA