Turnir i druženje devojčica iz škole košarke Marine Maljković u Majdanu

U organizaciji Pokreta za žensku košarku Marina Maljković danas je u sportskom centru Majdan održan turnir u košarci i druženje devojčica sa nekoliko opština

  • 0

Turnir su posetili selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković već godinu i po dana organizuje besplatne treninge za devojčice u saradnji sa opštinom Savski venac. Kroz Pokret je do sada prošlo preko 1000 devojčica, a od toga preko 100 u Majdanu.

Foto: Promo

Otvaranje besplatne škole košarke Marine Maljković na Savskom vencu podržala je opština kako bi pružila mogućnost svim devojčicama da treniraju, ali i da bi ih motivisala da se bave sportom.

Saradnja između opštine i Pokreta će biti nastavljena, a besplatni treninzi za devojčice osnovnoškolskog uzrasta održavaće se i dalje svakog vikenda tokom školske godine, u terminu od 10 do 12 časova, u sali DKC Majdan.

Današnjem turniru u Majdanu prisustvovala je i bivša košarkaška reprezentativka Dajana Butulija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA