≫ 

Najbolji vojnik Srbije rešio da se oženi pred celim gradom i objasnio zašto to radi baš u uniformi (VIDEO)

U uniformi i venčanici njih dvoje su blistali na beogradskim ulicama

  • 24

Kolektivno venčanje, koje je danas održano u centru grada, dobilo je svoje zvezde.

Beogradom šeta 50 žena u venčanicama, a ipak svi gledaju u dve identične bake u žutom (FOTO)

Potporučnik Stefan Marković i njegova supruga Maja zajedno su od oktobra prošle godine. On je lane takođe proglašen za najboljeg vojnika, a tada je od strane resornog ministra Aleksandra Vulina dobio pištolj sa posvetom.

Odlučio je da se venča u uniformi, jer je na nju ponosan i želi da podstakne svoje kolege vojnike da urade isto što i on.

- Uniforma je nešto što treba da se ističe u svakoj prilici, a pogotovo na ovakvim događajima. Ovakvo venčanje je neobično i drugačije, što odgovara našim karakterima, te smo odlučili na taj način da obeležimo stupanje u brak - kaže Stefan i dodaje da je ideja za kolektivno venčanje ipak bila Majina.

Ona se ponosi sto je žena vojnika.

- Ne samo sto nosi časnu uniformu, nego znam da je častan čovek. Jedva čekam da provedem ostatak života s njim - priznaje ona.

Maja se, doduše, danas nije pojavila u svojoj uniformi - ona je policajka, a na poslu je i upoznala svog od danas supruga. Naime, par se prvi put sreo kada je crnka zaustavila vojnika i legitimisala ga. Otada su nerazdvojni.

VIDEO: Ovako je izgledalo jubilarno 20. kolektivno venčanje

(I.N. / i.nedic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitica

    20. maj 2018 | 13:07

    U neka lepša vremena sva vojna lica su se vencavali u svecanoj uniformi. Na posao su išli u uniformi... odjednom nametnuto je da je sramota biti vojno lice i voziti se trolom, tramvajem... ukinut im je besplatni prevoz... nije problem u vojsci već na višoj instanci!

  • СССС

    20. maj 2018 | 13:49

    Е ово је право Краљевско венчање , који принчеви и принцезе, која Енглеска. СРЕЋНО!!!

  • Oficir

    20. maj 2018 | 15:56

    Svaka cast. Ja sam se kao mlad poručnik, 2002. godine sa svojom sadašnjom suprugom , venčao u crkvi u svečanoj uniformi, a ona je bila u narodnjoj nošnji. Tako kada vidim ovakvu stvar, uvek pozdravljam. Srećni bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA