Druženje sa mališanima i donacija školi "Anton Skala"

Predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković i predstavnici kompanije "Lukoil Srbija" posetili su danas Osnovnu školu za decu sa posebnim potrebama "Anton Skala" kako bi uručili donaciju školi i družili se sa decom

  • 0

Irena Vujović je istakla da je cilj Opštine da deca iz svih osnovnih škola na Savskom vencu imaju što kvalitetnije uslove za učenje i pravilan razvoj.

- Školi „Anton Skala“ danas smo obezbedili inverzioni trenažer koji je bio potreban za nastavu fizičkog vaspitanja - istakla je Vujović i zahvalila Marini Maljković što je izdvojila vreme za druženje sa đacima iz „Anton Skale“, kao i društveno-odgovornoj kompaniji „Lukoil Srbija“ koja je donirala novčana sredstva za nabavku Montesori materijala.

Foto: Promo

Ona je dodala da Pokret za žensku košarku „Marina Maljković“ u saradnji sa Opštinom uspešno sprovodi besplatnu školu košarke za devojčice na Savskom vencu, te da će ta saradnja biti nastavljena, kao i saradnja sa kompanijom „Lukoil Srbija“ koja je uvek spremna da podrži akcije poput ove danas.

Marina Maljković održala je pokaznu vežbu košarke i uručila poklone u vidu sportske opreme, čemu su se mališani najviše obradovali.

Foto: Promo

- Želimo da motivišemo decu da se posvete zdravom načinu života i sportu. Sportskim jezikom rečeno, ovo je velika zajednička pobeda za sve nas koji smo se uključili u akciju - naglasila je Maljković.

Nastas Mihajlović iz kompanije „Lukoil Srbija“ izrazio je zadovoljstvo što su doprineli poboljšanju nastave u školi „Anton Skala“, dodajući da ova kompanija dugi niz godina podržava slične aktivnosti.

Foto: Promo

Direktorka škole Nataša Selić Stanković posebno se zahvalila na „času prijateljstva“ i tom prilikom uručila zahvalnice Ireni Vujović, predstavnicima „Lukoil Srbija“ i Marini Maljković.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA