Olimpijski centar Jahorina učesnik na Beogradskom Manifestu

U periodu od 25. do 27. maja na kalemegdanskoj tvrđavi u pagodi Republike Srpske, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa ponudom koju Jahorina priprema za letnju sezonu

  • 2
Foto: Promo

Olimpijski centar "Jahorina" predstaviće se na najvećem porodičnom festivalu u regionu, u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske i Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo.

U periodu od 25. do 27. maja na kalemegdanskoj tvrđavi u pagodi Republike Srpske, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa ponudom koju Jahorina priprema za letnju sezonu.

Na centralnoj bini Manifesta u nedelju, 27. maja u 17 časova, OC Jahorina će kroz zabavan i interaktivan način organizovati prezentaciju letnjih sadržaja, manifestacija ali i pružiti mogućnost posetiocima da kroz uzbudljive igre osvoje vredne nagrade.

Predstavljanje Olimpijskog centra na Beogradskom Manifestu idealna je prilika da svi posetioci festivala osete čari leta na planini i na trenutak dožive deo onoga što ih tek čeka na Jahorini.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA