≫ 

Devojke u plavom očarale Beograđane: One su bile najlepše na paradi, a našli smo i policajku koja je zasenila sve (FOTO) (VIDEO)

Neke od njih su učestvovale u proslavi, a neke su morale i da rade

  • 9

Dok su Beograđani od ranog jutra opsedali centralne gradske ulice, oduševljeni što u njima nema saobraćaja, pratili defile u Knez Mihailovoj i dešavanja u Pionirskom parku, dotle su policajci koji su bili na dužnosti nenametljivo obavljali svoj posao. 

Preslatki Viktor (5) će biti specijalac i došao je da pozdravi svoje buduće kolege: Otkrio nam je jednu neverovatnu stvar (FOTO) (VIDEO)

U pratnji defilea konjanika koji su predvodili srpski, poljski i mađarski policijski orkestar bila je i jedna pripadnica nežnijeg pola. Jovana Veličković (28) ni sama nije odolela da se ne slika sa policajcima na konju. Malo je zazirala da stane između dve životinje, ali je na ohrabrenje kolege to ipak učinila. Jovana je stigla da nam kaže samo da je policajka već četiri godine.

Jovana Veličković, Foto: Telegraf

Bombe, pucnjava, pokušaj kidnapovanja i jurnjava kolima: Pokazna vežba policije izgledala je brutalno (VIDEO)

Na štandu Žandarmerije u Pionirskom parku zatekli smo devojku koja je ulepšala štand. Stanica Puzović (31) je 9 godina pripadnica MUP-a, a 6 godina je oficir u Žandarmeriji. Kako smo čuli od okupljenih, pričali su da je najlepša od svih njenih koleginica.

Stanica Puzović, Foto: Telegraf.rs

Zbog ovog moćnog naoružanja srpske policije mi mirno spavamo: Pogledajte čime raspolažu ovi hrabri momci i devojke (FOTO)

Najmlađa od njih je ponos Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Neda Janjušević (22) je od januara pripadnica Centra, 16. je klasa. Kaže da se policajci rađaju. A da su oni danas hteli da pokušaju da razbiju sve predrasude koje postoje o policajcima, čija je najveća uloga da pomažu građanima, a ne da ih se neko plaši.

Neda Janjušević sa kolegom, Foto: Telegraf

Evo šta nam je ispričala Neda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA