≫ 

Vračar danas ostaje bez vode, a sutra Voždovac

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne

  • 0

Zbog planiranih radova, danas će bez vode biti stanari pojedinih ulica na Vračaru, a sutra potrošači sa dela teritorije opštine Voždovac.

Otišli smo na Adu i probali najskuplju vodu u Beogradu: Tamo smo saznali zašto je cena tolika, a to nije najgore od svega (FOTO)

Danas od 9 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vele Nigrinove (između ulica Đerdapske i Jovana Rajića) i Đerdapskoj (između ulica Sazonove i Vele Nigrinove).

Na ispiranju novopoloženog cevovoda vodovodne mreže na opštini Voždovac, sutra će se raditi od 06:00 do 17:00 sati, kada će bez vode ostati potrošači u ulicama Miholjskoj, Đurđevdanskoj, Zemljoradničkoj, Letnjoj i Daljskoj, u naselju Kumodraž.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom i danas i sutra obezbeđene su autocisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "eogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

VIDEO: Da li ste znali da postoji flaširana kiša?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA