Manijak postavlja prepreke na putu, pa kad naiđu devojke, upada im u kola: I to nije jedino stravično upozorenje za Beograđanke

Upozorenje se posebno odnosi na Košutnjak i Zvezdarsku šumu

  • 4

Ako ste pripadnica nežnijeg pola, a uz to primorani da hodate sami mračnim ulicama, izolovanim ili pustim delovima grada, do sada već sigurno znate da, ako ste same, baš takva mesta treba da izbegavate. Ali, društvenim mrežama u zadnje vreme kruži upozorenje, koje se odnosi i na devojke vozače. Ako prolazite Košutnjakom ili Zvezdarskom šumom, a vozite se sami, posebno se to odnosi na devojke, otvorite četvore oči.

Prišao je šalteru i drsko zahtevao da ga prime preko reda: Radnica ga je tako ODUVALA, da to danas prepričava ceo Beograd (VIDEO)

Takvi mračni delovi grada idealni su za "vršljanje" raznoraznih manijaka i silovatelja. Ovaj konkretni napasnik navodno na putu ostavlja granje zbog kog automobili ne mogu da prođu. Kada devojka, koja je sama u automobilu, izađe da to granje pomeri u stranu, on pod okriljem mraka uleti na zadnje sedište automobila. Devojku na koju se manijak nameračio spasio je vozač drugog autmobila koji je naišao za njenim.

Kako je beogradski šmeker jednim potezom vratio veru u bolji svet: Urbana legenda oživela je na društvenim mrežama

On je navodno ablendovao devojci, upozoravajući je da nešto nije u redu, a za to vreme napasnik je zbrisao iz kola. Devojka je na zadnjem sedištu svog automobila pronašla davilicu za pse, koju je siledžija nameravao na njoj da isproba.

Košutnjak, ovakvo okruženje idealno će poslužiti raznim napasnicima, Foto: Wikimedia Commons/Magyshadow

Kako se navodi na društvenim mrežama, navodno se ovo desilo već dvaput.

Ipak, policiji nije nikada prijavljen nijedan ovakav ili sličan slučaj. Što opet ne znači da se nije ni dogodilo, već da potencijalne žrtve nisu smatrale da ovo treba da prijave policiji.

LEP, ZGODAN I PSIHIJATRIJSKI SLUČAJ

Priča koja se prepričava po beogradskim kuloarima je i o vezi devojka i mladića, koja je započela u kafiću. Ona je zaključila da je on veoma zgodan, da ima lepe manire i da je sigurno iz dobrostojeće porodice. Posle nekoliko poljubaca, ostatak večeri i noći proveli su zajedno.

Devojci se sutradan po telu pojavio osip, pa je otišla na pregled. Ispostavilo se da je reč o bakterijama koje mogu da se pronađu samo na leševima, pa je lekar insistirao da mu kaže kako je mogla da dođe u kontakt sa njima. Odmah je alarmirao policiju, koja je upala u stan na Vračaru, gde je mladić živeo. U stanu su zatečena dva leša, sa kojima je mladić seksualno opštio. On je završio na Psihijatrijskoj klinici, a devojka je čak bila osumnjičena u smrt pronađenih ljudi.

U stanu na Vračaru zatečena su navodno čak dva leša, Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Navodno su bogati roditelji mladića sa Vračara platili nekom "debelo" da sve zataška. I ova, kao i prethodna priča, ostala je samo na nivou legende, jer nije bilo policijskih izveštaja.

VIDEO: Oteli muškarca, pa tražili otkup: Pali u Beogradu prilikom primopredaje novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    11. jun 2018 | 23:31

    Pisaljite policiju na teren, da hvata manijaka. Samo sredite jednog kao devojku i eto ludak se upecao na udicu. A ne na nekom da vezba davilicu.

  • Tiberije

    12. jun 2018 | 01:01

    Ne postoji manijak u sumi. A o druhom slucaju vi ste pisali pre par gosina. Nisu mu nasli tela vec je placao da ide u mrtvacnicu i izivljavava se. Otac mu je jako vojno lice

  • goran

    12. jun 2018 | 08:25

    Crnogorac 100%,samo se oni udvaraju na takav način😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA