Sporazum Opštine Voždovac i Vaterpolo saveza Srbije: Besplatni termini na Banjici za vaterpolo reprezentaciju Srbije

Prema dogovoru koji je postignut, reprezentacija će besplatno moći da trenira na Banjici od juna do kraja avgusta, svakoga dana u terminima od 9 do 12 sati i od 19 do 22 sata

  • 0

Opština Voždovac i Vaterpolo savez Srbije potpisali su danas sporazum o saradnji koji će omogućiti vaterpolo reprezentaciji Srbije besplatne termine za treninge na bazenima na Banjici.

Prema dogovoru koji je postignut, reprezentacija će besplatno moći da trenira na Banjici od juna do kraja avgusta, svakoga dana u terminima od 9 do 12 sati i od 19 do 22 sata.

- Osim muškoj A selekciji reprezentacije Srbije, besplatni termini za treninge biće omogućeni i ženskoj A- selekciji, kao i mlađim selekcijama VSS-a .Treninzi će se održavati u zatvorenom olimpijskom bazenu sa ciljem daljeg razvoja i unapređenja vaterpola i uspešnih priprema za predstojeća evropska i svetska prvenstva - rekao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

Foto: Promo

Savić je najavio da će ovoga leta biti omogućeni i besplatni termini za sve osnovce i penzionere sa Voždovca, kao i za predškolce. Predsednik VSS Viktor Jelenić je naglasio da ovaj sporazum je veoma značajan za Savez i za prvi tim naše reprezentacije, koja godinama unazad osvaja najsjajnija odličja, a sada će moći da trenira bez problema i pritisaka.

Foto: Promo

Predsedniku Opštine zahvalili su se i Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marjan i direktor USC " Voždovac" Dragan Životić, najavivši da će prvi trening ženske omladinske selekciji biti održan u utorak (12.06.) ujutro. Opština Voždovac je, kao osnivač Ustanove sportski centar (USC) "Voždovac" koja upravlja bazenima na Banjici, dala saglasnost da se izađe u susret zahtevima Vaterpolo saveza Srbije o terminima korišćenja usluga centra.

Foto: Promo

Sportski centar na Banjici je od nedavno ponovo pod upravom USC "Voždovac", nakon što je 25 godina, nezakonitim odlukama, bio oduzet građanima Voždovca i Beograda. Pravosnažnom odlukom Apelacionog suda u Beogradu potvrđeno je pravo korišćenja opštine Voždovac nad sportskim centrom na Banjici.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA