Najavljen muzički spektakl u Topčiderskom parku

Irena Vujović je istakla značaj ovakvih muzičkih događaja koji privlače pažnju stranih turista i dodala da je Opština Savski venac sa zadovoljstvom podržala "Enter" festival na kojem se očekuje veliki broj posetilaca

  • 1

Na prvom festivalu muzike "Enter" koji će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku nastupiće veliki broj domaćih i stranih izvođača, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Kući kralja Petra Prvog na Senjaku.

Na konferenciji su govorili predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, glumac Nikola Glišić, Jana Gligić iz organizacije ENTER festivala i Jugoslava Smiljković – Stojanović iz Kompanije "Dunav osiguranje", koja je generalni sponzor festivala. Irena Vujović je istakla značaj ovakvih muzičkih događaja koji privlače pažnju stranih turista i dodala da je Opština Savski venac sa zadovoljstvom podržala "Enter" festival na kojem se očekuje veliki broj posetilaca.

Foto: Promo

- Turistička organizacija Savskog venca organizuje brojne manifestacije za građane, a ovaj put na našoj opštini imamo muzički festival koji prevazilazi lokalne okvire, što je značajno za turističku ponudu i promociju ne samo Savskog venca, već i Beograda. Upravo iz tog razloga festival na kojem učestvuju izvođači iz zemlje i regiona podržala je i Turistička organizacija Beograda – rekla je Vujović, a posetiocima je poručila da posete festival za koji je ulaz besplatan.

Foto: Promo

Otkrivajući izvođače na "Enter" festivalu, Nikola Glišić je istakao da je ovo pravi način da se obeleži kraj školske godine, ispitnih rokova i dočeka leto u prelepoj prirodi Topčiderskog parka.

- Festival traje tri večeri, pripremljen je bogat program, uz različite muzičke žanrove, izvođače iz zemlje i inostranstva. Neka od imena su Inna, Seeya, Bad Copy, Ničim izazvan, Irie FM, Prti Bee Gee i mnogi drugi, a zahvalnost što Beograđani konačno imaju festival kakav zaslužuju dugujemo Opštini Savski venac, kao i sponzorima poput "Dunav osiguranja" i svih ostalih - naglasio je Glišić.

Foto: Promo

U ime generalnog sponzora, Kompanije "Dunav osiguranje", na konferenciji se obratila Jugoslava Smiljković Stojanović, koja je istakla da najveću nacionalnu osiguravajuću kuću u Srbiji duga tradicija poslovanja obavezuje na projekte koji su društveno odgovorni i vrlo važni za život i rad društvene zajednice.

- Sa zadovoljstvom smo pružili podršku "Enter" festivalu koji počinje da raste i nadamo se da ćemo se sresti i sledeće godine - poručila je Smiljković Stojanović.

Enter festival namenjen je ljubiteljima različitih muzičkih stilova. Tokom tri festivalska dana publika će u Topčiderskom parku moći da uživa u dens, pop, rok, hip-hop i elektro zvucima. Ulaz je besplatan.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gligorije Vozarevic

    14. jun 2018 | 16:48

    Prvi festival nije ni održan, a gospoDŽa kaže da "počnje da raste". Kakav festival, čudo jedno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA