≫ 

Lila kao iz kabla u Beogradu! Kolaps bio u celom gradu, automobili mileli, ulice blokirane (FOTO)

Da je situacija bila veoma ozbiljna, najbolje pokazuje podatak da je oko 17.20 potpuno otvoren za saobraćaj Trg Nikole Pašića

  • 4

Kiša koja je oko podneva počela da pada širom prestonice u poslednjih sat vremena se znatno pojačala, neke delove grada su zahvatili i pljuskovi, a kako je počeo i popodnevni saobraćajni špic, došlo je do skoro potpunog kolapsa na glavnim gradskim saobraćajnicama.

Prelepa maturantkinja iz Mladenovca poslednji put viđena u 4 ujutru: Posle toga joj se gubi svaki trag, očajni otac nas moli za pomoć (FOTO)

Da je situacija bila veoma ozbiljna, najbolje pokazuje podatak da je oko 17.20 potpuno otvoren za saobraćaj Trg Nikole Pašića, iako je bilo najavljeno da ovuda vozila neće moći da prolaze sve do 20.00.

- Gužve su ovog popodneva stravične. Zbog zatvorenog centra, sve okolne uličice su bukvalno blokirane. Situacija nije ništa bolja ni na auto-putu, gde od Bežanije do Dušanovca sve stoji - navode taksisti i dodaju da je veći zastoj i u Bulevaru Mihajla Pupina i na Brankovom mostu, kao i u Franše D'Eperea i na isključenju za Dušanovac.

Takođe, Slavija je poprilično blokirana.

Blokirana Slavija Printskrin/Naxi kamere

- Ništa bolja situacija nije ni na Pančevačkom mostu, kao ni na njegovim prilazima, ali i u Kneza Miloša. Zbog kiše sve liči na neku apokaliptičnu sliku - zaključuju taksisti.

Čini se da je najdramatičnija situacija, ipak na auto-putu u pravcu ka Nišu. Naime, za potez od Studentskog grada do Autkomande, u dužini od samo osam kilometara, potrebno je čak 45 minuta!

A već pomenuti taksisti trenutno su "najtraženija roba".

Trg Nikole Pašića Printskrin/Naxi kamere

- Jednostavno ne možemo da odgovorimo na sve pozive. Da ne govorim što kolegama samo mašu po ulicama - rekli su iz jednog taksi udruženja.

I tako će, po svemu sudeći, biti i narednih sati.

- Na području Beograda slaba i umerena kiša, u pojedinim delovima grada kratkotrajni pljuskovi - glasi upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) za period do 19.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    15. jun 2018 | 18:29

    Ovu sliku Slavije staviti u testove za voznju, ko ima prednost, pa da vidimo da li bi iko polozio

  • Dzoni

    15. jun 2018 | 19:36

    A fontana peva za sve pare!

  • Marko

    15. jun 2018 | 19:06

    Mislim da na trgu Nikole Pašića ima sasvim dovoljno mesta za praćenje SP i da je zatvaranje ulica i stvaranje kolapsa u užem centru grada totlno nepotrebno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA