Na jednoj od najstarijih pijaca u gradu, održan je jedinstveni spektakl - 15. Beogradski noćni market

U petak, 15. juna, na pijaci "Zvezdara" obeležen je 15. Beogradski noćni market pod sloganom "BNM kod Cvetka". U modernom i prijatnom ambijentu, okupilo se preko 100 izlagača, te su svoje proizvode predstavili šampioni pijaca, dizajneri, zanatlije i ugostitelji

  • 1

Svi posetioci imali su priliku da uživaju u nastupu benda "Gitarien Groove System" kao i u muzičkim hitovima, po izboru DJ Brkatog.

JKP "Gradske pijace" pripremile su pregršt poklona u vidu cegera, majica i ostalog promo materijala. Kao i uvek, najviše pažnje privuklo je fotografisanje u posebno dizajniranom ramu u obliku srca.

Foto: Promo

Najbolji kulinarski specijaliteti i pića, doprineli su da prolećna noć, na pijaci, bude definitivno drugačija od svih ostalih.

Pijaca Zvezdara je dočekala svoje goste potpuno preuređena, imajući u vidu da je u prethodnom periodu pijačni plato asfaltiran, sve pijačne tezge zamenjene novim, postavljena je oprema za zaštitu zakupaca i robe od atmosferskih prilika i ugrađeni su reflektori, koji u večernjim satima obasjavaju pijacu u raznim bojama, te daju posebnu dimenziju prilikom kupovine.

Foto: Promo

Kroz ovu popularnu manifestaciju, organizatori JKP "Gradske pijace" i "Redesign" d.o.o. promovišu značaj zdrave hrane, potrebu očuvanja tradicije, istorije i domaće kuhinje, a sve veći broj i reakcije posetilaca govori da je ova manifestacija zasluženo uvršćena u turističku mapu Beograda.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA