≫ 

Šta je sve besplatno za đake tokom raspusta?

Organizuju se tri grupe programa - letnji sportsko-rekreativni kampovi u sportskim centrima na otvorenom u kojima će se odvijati obuka u rukometu, fubalu, košarci, stonom tenisu, tekvondou i ritmičkoj gimnastici

  • 1
Sezona kupanja na Tašmajdanu

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Gradski sekretar za sport i omladinu Zoran Jovanović izjavio je da su i ove godine za učenike osnovnih i srednjih škola tokom letnjeg raspusta pripremljeni različiti besplatni programi, uz već tradicionalan besplatan ulaz na gradske bazene sredom, uz đačku knjižicu.

Opština za primer: U ovom mestu u Srbiji đaci će celo leto na bazen ići besplatno (FOTO)

Kako kaže, organizuju se tri grupe programa - letnji sportsko-rekreativni kampovi u sportskim centrima na otvorenom u kojima će se odvijati obuka u rukometu, fubalu, košarci, stonom tenisu, tekvondou i ritmičkoj gimnastici.

Takođe, biće organizovane i besplatne škole plivanja, koja obuhvataju obuku neplivača, ali i usavršavanje plivačkih tehnika za one koji već znaju da plivaju.

Treću grupu čine različiti rekreativni programi, a biće organizovane i kreativne radionice za mlade od 15 do 19 godina.

BESPLATAN ULAZ NA BAZENE

Jovanović je podsetio da su beogradski bazeni obezbedili besplatan ulaz za školarce sredom, uz đačku knjižicu.

Svi programi su besplatni, podvukao je on.

Jovanović je dodao da je 5.000 vaučera za besplatne programe podeljeno školarcima, ali da svi zaintereosavni mogu da se jave direktno organizatorima programa u sportskim centrima ili pogledaju na sajtu beograd.rs gde se programi tačno sprovode, kako bi se prijavili, ukoliko ima mesta.

- Širok je dijapazon onoga što nudimo ove godine i nadamo se da učenici uživati u letnjem raspustu u Beogradu. Ovo leto će biti lepo i uzbudljivo za naše najmlađe sugrađane, samo da nas vreme posluži - rekao je Jovanović za Tanjug.

VIDEO: Kao u raju: Ova žena ima najlepši pogled sa terase

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дтаган

    24. jun 2018 | 12:06

    Београд само Београд а ста је са децом са Села

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA