Irena Vujović ugostila Andreu Arsović i njenog trenera, a zatim im čestitala na zlatu (FOTO)

Reprezentativka u streljaštvu je od opštine dobila plaketu i poklon

  • 0

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i član Opštinskog veća za sport Uroš Tripković primili su u prostorijama Opštine srpsku reprezentativku u streljaštvu Andreu Arsović i njenog trenera Dragana Donevića i čestitali im na osvojenoj zlatnoj medalji na Mediteranskim igrama.

Novo dečije igralište u Sitničkoj ulici na Senjaku (FOTO)

Uručivši Arsovićevoj Plaketu i poklon od Opštine Savski venac, Irena Vujović je pohvalila rad i posvećenost naše reprezentativke i njenog tima.

- Hvala Andrei na još jednoj zlatnoj medalji koju je donela našoj zemlji. Velika je stvar imati za sugrađanku sportistkinju kao što je ona. Andrea Arsović je pravi primer da se ogroman rad i trud na kraju uvek isplate, a mi smo ponosni na njene rezultate i želimo joj da nastavi da niže uspehe i u budućnosti – rekla je Vujović.

Vujović: Velika je stvar imati za sugrađanku sportistkinju kao što je ona, Foto: savskivenac.rs

Osvojivši zlatno odličje u streljaštvu u disciplini vazdušna puška, Arsovićeva je Srbiji donela jubilarnu desetu medalju na Mediteranskim igrama u Španiji.

Arsovićeva i Donević zahvalili su se predsednici opštine na prijemu, ističući da im veoma znači podrška matične opštine.

- Zahvalni smo predsednici Ireni Vujović što ceni naš rad i zalaže se za promociju pravih vrednosti. Sa Opštinom Savski venac imamo odličnu saradnju i nadam se da ćemo se zajedno radovati novim uspesima – poručila je Arsović.

VIDEO: Irena Vujović glasala pa čestitala Radojičiću na izboru za gradonačelnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA