U sudaru tramvaja na Novom Beogradu povređene dve osobe: Šoferu pozlilo? (FOTO)

- Vozaču jednog od tramvaja je pozlio. Žalio se na bol u grudima - kaže saradnik Hitne pomoći za komunikaciju dr Mirko Lutovac

  • 2

U sudaru dva tramvaja juče oko 14.45 sati na raskrsnici nedaleko od tržnog centra na Novom Beogradu povređene su dve osobe.

Jedan tramvaj naleteo je na drugi na raskrsnici Ulice Jurija Gagarina i Bulevara Crvene armije.

- U pitanju su dva tramvaja na liniji broj sedam. U sudaru je povređen jedan vozač, kao i jedna putnica - potvrdili su iz GSP-a za Blic.

Poziv Hitnoj pomoći upućen je u 15.06 sati, pa nije poznato da li je vozaču pozlilo te je zbog toga izazvao sudar ili je osetio bolove nakon povreda.

- Vozaču jednog od tramvaja je pozlio. Žalio se na bol u grudima - kaže saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac.

Tramvaji jedno vreme juče nisu išli iz blokova zbog sudara. Fotografije s lica mesta na kojima se vidi ulubljen prednji, odnosno zadnji deo jedne, odnosno druge "sedmice", kao i rasuto staklo na šinama deluju kao da se dogodila veća nesreća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA