U četvrtak drugi "Petrovdanski sabor" na Savskom vencu

Od 20 časova posetioci će uživati u koncertu legendarne etno- pop grupe "Garavi Sokak"

  • 1

Turistička organizacija Opštine Savski venac u saradnji sa Opštinom u četvrtak 12. jula organizuje "Petrovdanski sabor" povodom slave Topčiderske crkve Svetih apostola Petra i Pavla.

I ove godine na platou ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku posetioce očekuje raznovrstan kulturno – umetnički i zabavni program koji će trajati tokom celog dana. Nakon svete Liturgije koja počinje u 8 i 30, u 11 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije i početak programa.

Najmlađe posetioce očekuju brojne atrakcije, kao što su jahanje ponija, igra u dvorcu, tramboline, vrteške, penjalice, tobogani, maskote omiljenih dečijih junaka princeze Elze i Ane, Olafa i Maše i medveda. Najavljen je i dolazak klovna "Šašavka", nastupi horova, kulturno- umetničkog društva "Talija", škole orijentalnom plesa "Aleksandra Jojo", pozorišne predstave, i još mnogo iznenađenja, kako za decu tako i za odrasle.

Od 20 časova posetioci će uživati u koncertu legendarne etno- pop grupe "Garavi Sokak".

Svi sadržaji su besplatni.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA