≫ 

Ljudi, može još malo napred? Vrata beogradskog autobusa zatvorila su mu nogu, ali on nije odustao (FOTO)

Objava noge koja "nije pronašla svoje mesto u autobusu" izazvala je različite komentare, ali su se korisnici složili oko istih stvari

  • 4

Na Fejsbuk straanici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" objavljena je fotografija čoveka čija noga viri iz zatvorenih vrata autobusa.

Poznato je da su neke gradske linije uvek krcate, te da je situacija takva da vrata jedva mogu da se zatvore.

Objava noge koja "nije pronašla svoje mesto u autobusu" izazvala je različite komentare, ali su se korisnici složili oko istih stvari.

- Čekajte drugi prevoz. Nemojte da izginete do kuće. Nije prevoz samo za vas i ne čekate ga samo vi. Drugi veći problem je što autobusi negde idu ređe, negde češće. To je glupost velika - stoji u jednom komentaru.

Korisnici su pokušali da užasno veliku gužvu iz gradskog autobusa okrenu na šalu. Pisali su da je ovo "odlična reklama za patike", a da je noga zatvorene osobe "žrtva" gužve nalik onoj iz "kineskih i indijskih metropola".

S druge strane, neki članovi grupe tvrde da se ovakve situacije dešavaju, jer se svi "naguraju na sredinu", a ostatak autobusa "zvrji prazan".

U svakom slučaju, nadamo se da se nije dugo vozio ovako, jer je zaista nebezbedno i nepreporučljivo.

Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta reći...

    10. jul 2018 | 19:51

    Nikada gori i ređi prevoz nije bio...

  • Iva

    10. jul 2018 | 18:55

    Evropska Srbija...

  • Groficaofica

    11. jul 2018 | 01:12

    Prevoz je katastrofa.guzve.busevi u raspadu.grejanje radi na +37 C. Idu na pola sata a ako imas srece- udjes ali ti ruka ili noga ostanu van.kao kod ovog mladica na slici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA