Beograđanima vikend počeo stravičnom gužvom: Haos na Gazeli, Brankovom mostu, Bulevaru oslobođenja...

- Duge su kolone na Gazeli ka gradu, u Bulevaru oslobođenja zatvorena je jedna traka zbog radova, zastoja ima i na Autokomandi i na Kružnom putu na Voždovcu - kažu beogradski taksisti

  • 3

Na Gazeli, Brankovom mostu, Autokomandi u delu Bulevara oslobođenja i u Ulici kneza Miloša trenutno su najveće gužve u saobraćaju, javljaju beogradski taksisti.

Staza za pešake na Brankovom mostu nikad lepša: Posebno će se svideti onima koji vole da šetaju preko reke (FOTO)

- Duge su kolone na Gazeli ka gradu, u Bulevaru oslobođenja zatvorena je jedna traka zbog radova, zastoja ima i na Autokomandi i na Kružnom putu na Voždovcu. Saobraćaj se odvija otežano i Ulicom kneza Miloša u smeru od Topčiderske zvezde ka gradu - navode u "Beogradskom taksiju".

Autoput Novi Beograd Printskrin: Naxi

Razlog za gužve u špicu stvorile su se zbog više vozila na Brankovom mostu u oba smera, na auto-putu, kao i na Mostarskoj petlji.

Na sreću, na ostalim važnijim saobraćajnicama u gradu nema zastoja.

Gužve na Brankvom mostu u oba smera Printskrin: Naxi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    20. jul 2018 | 18:13

    Haha,Beogradjanima ili onima koji idu u sela preko vikenda da posete rodbinu i natrpaju puno auto namirnica da mogu ziveti u Beogradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA