Vozač na liniji 95 zapalio cigaretu usred vožnje dok su putnici stajali jedni drugima na glavama (VIDEO)

Pre mesec i po je vozača trolejbusa na liniji 28 saobraćajna policija kaznila sa 10.000 dinara jer je tokom vožnje kucao poruke na mobilnom telefonu

  • 10

Kada je prestao da važi zakon o zabrani pušenja u vozilima GSP - pitali su se danas putnici u autobusu na liniji 95 kada je vozač zapalio cigaretu.

Vozač je, paleći cigaretu za volanom autobusa nije prekršio samo zakon o zabrani pušenja, nego i interne propise gradskog saobraćajnog preduzeća koji to takođe striktno zabranjuju.

U ovaj autobus GSP svi žele da uđu jer vozi pravo u kafanu (FOTO)

Pre mesec i po je vozača trolejbusa na liniji 28 saobraćajna policija kaznila sa 10.000 dinara jer je tokom vožnje kucao poruke na mobilnom telefonu, a potom je protiv njega pokrenut i krivični postupak i kažnjen je u preduzeću

Slično se pre desetak dana poneo i drugi vozač trolejbusa na istoj liniji. I on je pisao SMS-ove pridržavajući laktove volanom, a protiv njega je u GSP-u pokrenut disciplinski postupak.

VIDEO: Put od 45 minuta odužio se na dva sata zbog pretresa mladenovačkog autobusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djora

    20. jul 2018 | 23:21

    Pitate se za zakon o pusenju u gradskom prevozu,a ne pitate dali taj sofer ima pauzu tokom radnog vremena kako je propisano zakonom.

  • Miloš

    20. jul 2018 | 22:02

    Ovaj što ga je snimao, sada bi mu nešto napisao ali neće da mi objave tekst. Stvarno treba biti mali čovek da nekog snimaš sa strane objaviš to. Užas.

  • Rakun

    20. jul 2018 | 22:49

    Bolje i miris duvana u nosu,nego miris znoja i smrdljivih nogu koji izbija na povrsinu,i przi disajne puteve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA